Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Οι «Δρόμοι Yπερέντασης» δρόμοι αναγνώρισης και στο εξωτερικό για τον Γιάννη Ζιώτη

Οι «Δρόμοι Yπερέντασης» δρόμοι αναγνώρισης και στο εξωτερικό για τον Γιάννη Ζιώτη

Το έκτο βιβλίο του συγγραφέα Γιάννη Ζιώτη με τίτλο Δρόμοι Υπερέντασης μεταφράζεται και στην αγγλική γλώσσα και ταξιδεύει στο εξωτερικό στην ηλεκτρονική του μορφή (e-book). Λίγα λόγια για το βιβλίο Η περιπέτεια ξεκινά το 1945 και καταλήγει στο σήμερα. Τότε που η ανάγκη και η πείνα μετανάστευαν συνεχώς, απειλώντας ευθέως πληθυσμούς ολόκληρους με αφανισμό. Κάποιοι, […]

Το έκτο βιβλίο του συγγραφέα Γιάννη Ζιώτη με τίτλο Δρόμοι Υπερέντασης μεταφράζεται και στην αγγλική γλώσσα και ταξιδεύει στο εξωτερικό στην ηλεκτρονική του μορφή (e-book).

Λίγα λόγια για το βιβλίο
Η περιπέτεια ξεκινά το 1945 και καταλήγει στο σήμερα.
Τότε που η ανάγκη και η πείνα μετανάστευαν συνεχώς, απειλώντας ευθέως πληθυσμούς ολόκληρους με αφανισμό.
Κάποιοι, απ’ την απόγνωση που τους προκαλούσαν οι εικόνες της ανέχειας, άνοιγαν τα χέρια ολότελα στα στενά σοκάκια, για ν’ ακουμπήσουν τους τοίχους των σπιτιών για συντροφιά.
Είχαν πολύ υγρασία μέσα τους οι άνθρωποι τότε, αντιστρόφως ανάλογη με τη σημερινή εποχή…
Η Ιστορία μοιάζει σήμερα να θέλει επίμονα να επικαιροποιηθεί…
Και όταν η νύχτα απλώσει οι ήρωες αναζητούν την ελπίδα για να κρατηθούν, παλεύοντας άνισα σε δρόμους υπερέντασης, όπως ένα κέρμα που όταν γλιστρήσει, πασχίζει να κρατηθεί όρθιο και απ’ τις δυο του όψεις.

Ο συγγραφέας
Ο Γιάννης Ζιώτης γεννήθηκε στην Άνδρο το 1976 από ανθρώπους του μόχθου. Είναι μεταφρασμένος στο εξωτερικό, βραβευμένος και θεωρείται ένας από τους καταξιωμένους συγγραφείς της γενιάς του. Σπούδασε δημοσιογραφία και την υπηρέτησε με συνέπεια.
Το βιβλίο Δρόμοι Υπερέντασης αποτελεί το έκτο, συνολικά έργο του. Στον Άντώνη Σαμαράκη, τον πολύτιμο φίλο του και δάσκαλο, οφείλει τη συγγραφική του γέννηση.
Ο Γιάννης Ζιώτης αντλεί την έμπνευσή του απ’ την καθημερινότητα. Είναι και ο ίδιος άλλωστε, αναπόσπαστο κομμάτι του δρόμου.
Ο συγγραφέας με το έργο του έχει καταφέρει να συναντηθεί με το ευρύ, αναγνωστικό κοινό, ν’ αγαπηθεί και να κουβεντιαστεί όσο λίγοι της γενιάς του.

Το e-book θα το βρείτε στην Αγγλική και στην Ελληνική γλώσσα στο www.giannisziotis.gr και στις μεγαλύτερες πλατφόρμες παγκοσμίως.

entertainment.in.gr

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024