Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τα δυο νέα βιβλία της σειράς «Όλα Όσα Πρέπει να Γνωρίζετε»

Τα δυο νέα βιβλία της σειράς «Όλα Όσα Πρέπει να Γνωρίζετε»

Τα βιβλία Τερζόπουλος παρουσιάζουν το τρίτο και το τέταρτο βιβλίο της σειράς «Όλα Όσα Πρέπει να Γνωρίζετε». Συνωμοσίες (3ο βιβλίο) Σε έναν κόσμο όπου οι θεωρίες συνωμοσίας είναι περισσότερο δημοφιλείς παρά ποτέ, δύσκολα ξέρουμε ποιόν να εμπιστευτούμε. Πρέπει να φοβόμαστε το φθόριο στο πόσιμο νερό ή τις αόρατες χημικές ουσίες στον αέρα που αναπνέουμε; Τα […]

Τα βιβλία Τερζόπουλος παρουσιάζουν το τρίτο και το τέταρτο βιβλίο της σειράς «Όλα Όσα Πρέπει να Γνωρίζετε».

Συνωμοσίες (3ο βιβλίο)
Σε έναν κόσμο όπου οι θεωρίες συνωμοσίας είναι περισσότερο δημοφιλείς παρά ποτέ, δύσκολα ξέρουμε ποιόν να εμπιστευτούμε. Πρέπει να φοβόμαστε το φθόριο στο πόσιμο νερό ή τις αόρατες χημικές ουσίες στον αέρα που αναπνέουμε; Τα παγκόσμια ζητήματα διευθετούνται από δημοκρατικά εκλεγμένους πολιτικούς ή από σκιώδεις ομάδες ισχυρών με κρυφές ατζέντες;
Από την προσγείωση στην Σελήνη και τον θάνατο της πριγκίπισσας Νταϊάνα έως τα επικίνδυνα επίπεδα μόλυβδου στην οδοντόπαστα, ο Τζόελ Λέβυ εξετάζει προσεκτικά τις λεπτομέρειες 50 δημοφιλών θεωριών συνωμοσίας. Ισορροπώντας τα συνωμοσιολογικά σενάρια με τις επίσημες εκδοχές, σας δίνει όλα τα στοιχεία που χρειάζεστε, για να αποφασίσετε μόνος σας πόσο δικαιολογημένη είναι η ανησυχία.

Λίγα Λόγια για τον Συγγραφέα
Ο Τζόελ Λέβυ είναι συγγραφέας και δημοσιογράφος που μένει στο Λονδίνο. Έχει γράψει επιστημονικά και ιστορικά βιβλία, άρθρα για τον βρετανικό τύπο, και έχει πραγματοποιήσει εμφανίσεις στην τηλεόραση. Ο Τζόελ κατέχει πτυχίο στις Βιολογικές Επιστήμες και μεταπτυχιακό στην Ψυχολογία.

Απάτες & Σκάνδαλα (4ο βιβλίο)
Η υπόθεση του Ντρέυφους, το Ουώτεργκεητ, η απάτη της Τράπεζας του Βατικανού, το πρώτο σχήμα Πόντσι, τα όπλα μαζικής καταστροφής, ο Στάντφορντ και τα δισεκατομμύρια, το σκάνδαλο της Ένρον. 50 οικονομικά και πολιτικά σκάνδαλα που συγκλόνισαν τον κόσμο.
Οι έξυπνες απάτες εξάπτουν την φαντασία μας. Οι μηχανισμοί πίσω από τις απάτες και τα σκάνδαλα είναι το αλατοπίπερο της ιστορίας και συναρπάζουν το κοινό ήδη από την αρχαιότητα. Τα σύγχρονα μέσα ενημέρωσης ή προσελκύουν την προσοχή της κοινής γνώμης για ιδιωτικές υποθέσεις ή τις αποκρύπτουν. Το βιβλίο Απάτες & Σκάνδαλα εξετάζει τις συνέπειες 50 από τις διασημότερες πολιτικές συγκαλύψεις του κόσμου.

Λίγα Λόγια για τον Συγγραφέα
Ο Ντέηβιντ Όουεν έχει συνεισφέρει επιστημονικά άρθρα στις εφημερίδες Observer, Sunday Times και Daily Telegraph. Έχει γράψει πολλά βιβλία με θέμα την στρατιωτική ιστορία και την ιατροδικαστική επιστήμη και τεχνολογία.

entertainment.in.gr

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024