Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τζoρτζ Μάρτιν: Μεγάλη ανατροπή στα βιβλία του Game of Thrones, όχι στην σειρά

Τζoρτζ Μάρτιν: Μεγάλη ανατροπή στα βιβλία του Game of Thrones, όχι στην σειρά

Επιμέλεια: Μαντώ Σιώμου O Τζορτζ Ρ. Ρ. Μάρτιν, συγγραφέας της λογοτεχνικής σειράς «Το τραγούδι της φωτιάς και του πάγου», αποκαλύπτει ότι το πολυαναμενόμενο έκτο βιβλίο του, «Οι άνεμοι του χειμώνα», θα περιλαμβάνει μια ανατροπή με ένα χαρακτήρα που έχει σκοτωθεί στην τηλεοπτική σειρά Game of Thrones. Σε συνέντευξή του στο IGN, ο συγγραφέας είπε ότι […]

Επιμέλεια: Μαντώ Σιώμου

O Τζορτζ Ρ. Ρ. Μάρτιν, συγγραφέας της λογοτεχνικής σειράς «Το τραγούδι της φωτιάς και του πάγου», αποκαλύπτει ότι το πολυαναμενόμενο έκτο βιβλίο του, «Οι άνεμοι του χειμώνα», θα περιλαμβάνει μια ανατροπή με ένα χαρακτήρα που έχει σκοτωθεί στην τηλεοπτική σειρά Game of Thrones.

Σε συνέντευξή του στο IGN, ο συγγραφέας είπε ότι είχε αποφασίσει ότι θα συμπεριλάβει μια ανατροπή, εδώ και δύο χρόνια.

«Είχα αποφασίσει να το κάνω. Θα το μάθετε; Δεν ξέρω. Δεν είναι αρκετά προφανές επειδή εμπλέκονται μερικοί χαρακτήρες, από τους οποίους ο ένας είναι νεκρός στην σειρά, όχι όμως στα βιβλία, γι’ αυτό το λόγο δυστυχώς, η σειρά δεν πρόκειται να την παρουσιάσει, αφού σκότωσαν κάποιον που εγώ δεν σκότωσα».

Τον περασμένο μήνα, ο Μάρτιν παραδέχθηκε ότι είχε χάσει την τελευταία προθεσμία έκδοσης του έκτου βιβλίου του, πριν κυκλοφορήσει το Game of Thrones, που θα κάνει πρεμιέρα τον Απρίλιο.

Ο συγγραφέας καθησυχάζει τους οπαδούς του να μην φοβούνται για spoilers, λέγοντας πως δεν θα υπάρχουν, καθώς τα μυθιστορήματα έχουν ήδη αρκετές διαφορές με την σειρά.

«Μερικά spoilers που μπορεί να συναντήσετε στην έκτη σεζόν, μπορεί να μην είναι καθόλου spoilers, γιατί η σειρά αποκλίνει από τα βιβλία, και θα συνεχίσει να το κάνει. Η αποκάλυψη ότι θα υπάρχει ανατροπή στην πλοκή, από έναν νεκρό χαρακτήρα τoυ Game of Thrones, δεν χαλάει τίποτα, γιατί πλέον υπάρχουν κάπου 15 χαρακτήρες που είναι νεκροί στην σειρά αλλά παραμένουν ζωντανοί στα βιβλία».

Μάλιστα, αστειεύεται ότι δέχεται τόσα μηνύματα ότι είναι αιμοδιψής, ενώ ο Νταν (Γουάις) και ο Ντέιβιντ (Μπένιοφ), δημιουργοί της σειράς, είναι πολύ πιο αιμοδιψείς από εκείνον.

Στην συνέχεια, όταν ερωτήθηκε, αν ποτέ αισθάνθηκε ότι έπρεπε να «νικήσει» τη σειρά, ο Μάρτιν απάντησε ότι εάν το σκεφτόταν, θα έχανε… επειδή η σειρά τον έχει φτάσει και βρίσκεται ήδη στην διαδικασία να τον προσπεράσει.

«Ιδανικά θα ήθελα να είχα τελειώσει και τα επτά βιβλία, με την ιστορία ολοκληρωμένη, αλλά η σειρά κινείται σε πιο γρήγορους ρυθμούς από εμένα, και αυτό εν μέρει γιατί είμαι αργός συγγραφέας».

Όσον αφορά την μεγάλη καθυστέρηση της κυκλοφορίας του επόμενου βιβλίου, ο συγγραφέας λέει ότι είχε πολλούς περισπασμούς τα τελευταία χρόνια, συμπεριλαμβανομένου της σειράς, που ακόμη βοηθάει στην παραγωγή της.

«Μακάρι να κρατούσα τώρα τους «Ανέμους του Χειμώνα», και να έλεγα στον κόσμο να πάει να το αγοράσει… αλλά ακόμα δεν είναι έτοιμο και έτσι το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να συνεχίσω να το γράφω».

Ο Μάρτιν έγραψε στο ιστολόγιο του, ότι τώρα είναι αφοσιωμένος αποκλειστικά στα βιβλία.

«Δεν γράφω τίποτα άλλο μέχρι να παραδώσω το «Οι άνεμοι του χειμώνα». Ούτε επεισόδια, σενάρια, διηγήματα, εισαγωγές, προλόγους… τίποτα. Τα αφήνω όλα εκτός από τη σειρά “Wild Cards”».

entertainment.in.gr

Sports in

Το μεγάλο λάθος του Σλούκα έδωσε το πλεονέκτημα στην Μακάμπι (vid)

Ο Κώστας Σλούκας πήρε την λάθος απόφαση, τη λάθος στιγμή. Και η Μακάμπι…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024