Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Προορισμός: Απόλυτο luxury…

Προορισμός: Απόλυτο luxury…

Ένα κουτί μακαρόν μέσα στην χαρακτηριστική πράσινη συσκευασία του εμβληματικού γαλλικού οίκου LADUREE. Δίπλα ακριβώς κάποια άλλα επίσης του LADUREE, σε μαύρο όμως χρώμα, με τα χρυσά γράμματα να μας οδηγούν σε ένα μαγικό γλυκό κόσμο. Maison fondée en 1862.

Μαργαρίτα Σφέτσα

Ένα κουτί μακαρόν μέσα στην χαρακτηριστική πράσινη συσκευασία του εμβληματικού γαλλικού οίκου LADUREE. Δίπλα ακριβώς κάποια άλλα επίσης του LADUREE, σε μαύρο όμως χρώμα, με τα χρυσά γράμματα να μας οδηγούν σε ένα μαγικό γλυκό κόσμο. Maison fondée en 1862.

Το χαβιάρι Thesauri ossetra σε μεταλλικά ασημένια κουτιά να «αστράφτουν» κάτω από τα φώτα της μικρής κομψής “boutique” στο ισόγειο του “Athens Hilton”.

Εκεί στεγάζονται διεθνή, άριστης ποιότητας προϊόντα του Luxury Concierge. Το L.C. Greece μας ταξιδεύει μέσω του δαιμόνιου Γιάννη Στασινόπουλου και της ομάδας του, στα καλύτερα και πλέον exclusive. Ταξίδια, πολυτελή καταλύματα, luxury yachts, winter και summer destinations, που έχουν κάτι το «ιδιαίτερο» να παρουσιάσουν. Αυτό άλλωστε είναι το Luxury Concierge.

The leading luxury service για την Ελλάδα και τη Μεσόγειο. Τα κεντρικά γραφεία του στην Αθήνα βρίσκονται στην οδό Ακαδημίας, ενώ δύο ακόμη χώροι «στεγάζονται» στο ιστορικό “Zonars”, το “Hilton” και τους καλοκαιρινούς μήνες στο πάντα trendy “Island” των αδελφών Πανά. Το L.C. είναι λοιπόν ένα exclusive VIP Club το οποίο προσφέρει εξαιρετικά υψηλού επιπέδου υπηρεσίες. Σε μία χώρα όπως η Ελλάδα που τα τελευταία χρόνια ο τουρισμός της έχει ανέβει σε “high” επίπεδα. Τουρίστες υψηλού οικονομικού επιπέδου, προσωπικότητες, jet setters. Όλοι αυτοί χρειάζονται extremely high services.

Το Luxury Concierge είναι εδώ για να «συστήσει» τα καλύτερα ξενοδοχεία (στην Αθήνα, την Κρήτη, τη Μύκονο, τους Παξούς, τη Σαντορίνη αλλά και σε χειμερινούς προορισμούς, όπως ο Παρνασσός και το Γκστάαντ), luxury yachts, limo για «ταξίδια» μέσα στην πόλη και κοντινούς προορισμούς με ασφάλεια και prestige. Το Luxury Concierge είναι τελικά μια ολόκληρη φιλοσοφία γύρω από τις πραγματικές αξίες της φιλοξενίας σε ένα περιβάλλον λάμψης και πολυτέλειας. Κάτι καινούργιο, ίσως «προχωρημένο» για την Ελλάδα, απαραίτητο όμως. Το “Luxury Concierge Greece” είναι εφάμιλλο ανάλογων στο Λονδίνο, το Παρίσι, τις Ελβετικές και Γαλλικές Άλπεις και μακρινούς υπέροχους προορισμούς με την «σφραγίδα» του real glamour και του άψογου επαγγελματισμού. Ανακαλύπτεις ένα φωτεινό κόσμο, ιδιαίτερα τώρα που έρχεται καλοκαίρι…

Με exclusive προϊόντα και ευφάνταστες επιλογές στο “Hilton Aethrion”

Το βραβευμένο χαβιάρι ελληνικής παραγωγής Thesauri Baeri από οξύρρυγχο Σιβηρίας και Ossetra Malossol από οξύρρυγχο Ρωσίας, σερβίρονται στο πλήρως ανακαινισμένο “Aethrion” του ξενοδοχείο “Hilton”. Ιδιαίτερα προϊόντα που το φωτεινό, ιδιαίτερα ευχάριστο “Aethrion”, το πάντα δημοφιλές all-day coffee & lounge bar, προμηθεύεται από το «γειτονικό» Luxury Concierge.

Στα κομψά τραπέζια, με τα πορσελάνινα σερβίτσια, σε δυναμικό, μοντέρνο design προσφέρεται επίσης βασιλικό καβούρι Αλάσκας, φουά γκρα tor chon (απολαυστικό, φρέσκο πατέ πάπιας, γεμιστό με φουά γκρα) και διάφορα άλλα εξαιρετικής ποιότητας πιάτα, με προϊόντα του “Luxury Concierge”.

Πάντα βεβαίως, η ομάδα της κουζίνας του Αθηναϊκού, ιστορικού ξενοδοχείου παρουσιάζει πολύ καλά πιάτα, για ένα ελαφρύ lunch break. Πρωτότυπα, ανοιχτά σάντουιτς και σαλάτες, καφέδες από την Κολομβία και Αιθιοπία, τσάι υψηλής ποιότητας και ροφήματα με ελληνικά βότανα.

Τα κρασιά σερβίρονται με το σύστημα Coravin, διατηρώντας έτσι αναλλοίωτο το περιεχόμενο της φιάλης. Όσο για τα γλυκά, απλά υπέροχα σερβίρονται σε μινιμαλιστικού ύφους κρυστάλλινα πιάτα. Λατρεύω αυτά από σοκολάτα, συνδυασμένα με «λεπτομέρειες» από πορτοκάλι, κεράσι και φράουλα.

Κοιτάζω τα έργα τέχνης στους τοίχους του “Aethrion”, στο χώρο πίσω από το κοσμηματοπωλείο Kessaris, το οποίο είναι γεμάτο από τους ξένους επισκέπτες του “Hilton”. Το all day “Aethrion” ξεκίνησε την συνεργασία του με την γνωστή γκαλερί “The Breeder”. Το project The Breeder του “Hilton” έκανε πρεμιέρα με την έκθεση ζωγραφικής του ταλαντούχου Αλέξανδρου Βασμουλάκη. Ο καλλιτέχνης μέσα από τη δουλειά του εξερευνά τη μη-παραστατική ζωγραφική και τα ασαφή όριά της.

in.gr

Sports in

Ειρωνική ανάρτηση της Τράμπζονσπορ προς τους παίκτες της Φενέρ: «Νομίζαμε ότι είσαστε ποδοσφαιριστές…»

Η… ειρωνική απάντηση της Τραμπζονσπόρ στους παίκτες της Φενέρμπαχτσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024