Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Blackstrawberry loves…

Blackstrawberry loves…

Την φωτογράφιση του νούμερο ένα άνδρα μοντέλου Τζόρνταν Μπάρετ, με την 21χρονη συνάδελφό του Τζίτζι Χαντίντ και την εμβληματική πλέον (μην ξεχνάμε ότι έχει περάσει τα 40, παραμένει όμως περιζήτητη) Κέητ Μος για την καλοκαιρινή καμπάνια των παπουτσιών Stuart Weitzman.

Μαργαρίτα Σφέτσα

Τρία super models…

Την φωτογράφιση του νούμερο ένα άνδρα μοντέλου Τζόρνταν Μπάρετ, με την 21χρονη συνάδελφό του Τζίτζι Χαντίντ και την εμβληματική πλέον (μην ξεχνάμε ότι έχει περάσει τα 40, παραμένει όμως περιζήτητη) Κέητ Μος για την καλοκαιρινή καμπάνια των παπουτσιών Stuart Weitzman. Λευκά ρούχα, λευκά σανδάλια και το αποτέλεσμα απλά εξαιρετικό. Για την συγκεκριμένη σειρά παπουτσιών έχουν φωτογραφηθεί (ολόγυμνες) η Ναταλία Βοντιάνοβα (κυρία Αντουάν Αρνό), η Ζιζέλ και η Τζίτζι, κόρη του Παλαιστίνιου, εκκεντρικού μεγιστάνα Χαντίντ. Η πρόεδρος του brand Γουέντι Καν, δήλωσε πάντως ότι ο Μάριο Τεστίνο, ο διάσημος φωτογράφος που ήταν πίσω από την κάμερα για τις καμπάνιες τους, δεν θα συνεργαστεί ξανά μαζί τους, λόγω κατηγοριών για σεξουαλική παρενόχληση…

Backstage…

Επιμένουμε ότι τα 19χρονα top models της εποχής μας Βιττόρια Σερέττι και Μπίργκιτ Κος είναι πολύ όμορφες ακόμα και όταν τις φωτογραφίζουν χωρίς μακιγιάζ στα παρασκήνια των μεγάλων fashion shows.

Ο Μπέκαμ παρουσιάζει…

Τον Ντέηβιντ Μπέκαμ, ημίγυμνο με τα πασίγνωστα τατουάζ στο σώμα του, να παρουσιάζει γεμάτος ενθουσιασμό τη νέα του μάρκα προϊόντων grooming με τίτλο House 99. Ο Μπέκαμ επισημαίνει ότι για τον ίδιο το grooming δεν έχει να κάνει μόνο με την εμφάνιση ενός άνδρα, αλλά κυρίως με το πώς αισθάνεται. «Το ζητούμενο είναι να αισθάνεσαι άνετα, να δοκιμάζεις καινούργια πράγματα και να διαμορφώνεις το επόμενο look σου», λέει ο πρώην ποδοσφαιριστής. Ο style icon Μπέκαμ υποστηρίζει ότι δημιούργησε τη σειρά House 99 με σκοπό να προσφέρει στους ανθρώπους έμπνευση καθώς και τα κατάλληλα προϊόντα για να δοκιμάσουν κάτι καινούργιο και να αισθανθούν απόλυτα άνετα με αυτό. «Όλοι μπορούν να πειραματιστούν και να βρουν αυτό που τους ταιριάζει», διαβεβαιώνει ο Ντέηβιντ. Το 2018 λοιπόν, ο Μπέκαμ δημιουργεί τη δική του μάρκα προϊόντων grooming. Ανοικτή στους πειραματισμούς, η τέχνη του grooming από τον Ντέηβιντ Μπέκαμ, συναντάει την κληρονομιά των ειδικών του κουρείου.

Beauty…

Η Ελένη Φουρέιρα κρατάει στα χέρια της τα μεγάλα και μικρά κουτιά με τα οργανικά, βιολογικά και φυσικά προϊόντα ομορφιάς της σειράς Organic Shop της Natura Siberica. Η αλήθεια είναι ότι οι συσκευασίες των συγκεκριμένων προϊόντων, κορυφαίας στο είδος της εταιρείας, σε ολόκληρο τον κόσμο, με εντυπωσίασαν όπως τα αντίκρισα, τοποθετημένα σε γνωστό κατάστημα καλλυντικών. Πολύχρωμα, εντυπωσιακά, αισιόδοξα. Η κ. Φουρέιρα είναι το νέο «πρόσωπο» της σειράς με τα πολύτιμα φυσικά συστατικά…


Κορίτσι των 70’s…

Η Μυρτώ Αλικάκη γνωρίζει πολύ μεγάλη επιτυχία μέσα από τη δημοφιλέστατη σειρά του Alpha «Τατουάζ». Η ηθοποιός ποζάρει με παντελόνι γεμάτο λουλούδια (θυμίζει τα κορίτσια της δεκαετίας του ’70), μαύρη μπλούζα, μποτίνια και μεγάλη τσάντα. Όλα αυτά φέρουν την υπογραφή της DOCA. Ρούχα, τσάντες, παπούτσια και αξεσουάρ από το επιτυχημένο brand για street style εμφανίσεις, που κλέβουν ματιές.

Το “Plaza Athenee” στο Παρίσι…

Το Hotel Plaza Athenee” στην Avenue Montaigne, (το δρόμο με τις boutiques Haute Couture, των μεγάλων σχεδιαστών), παραμένει ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία στον κόσμο. Η ιστορική αυτή μονάδα φιλοξενίας αποτελεί την επιτομή της πολυτέλειας στην Πόλη του Φωτός. Μέσα στο ξενοδοχείο με τα λευκά, μαύρα και κατακόκκινα χρώματα βρίσκεται ως γνωστό το εστιατόριο “Relais Plaza”. Ένας μοναδικός γαστρονομικός προορισμός, στον οποίο πολύ συχνά απολαμβάνουν τα γεύματά τους διεθνείς προσωπικότητες. Μερικές βραδιές πριν, ο βασιλιάς Μοχάμεντ ΣΤ’ του Μαρόκου απολάμβανε το δείπνο του μαζί με φίλους. Στο ίδιο εστιατόριο, δειπνούσε ο πολυπράγμων Γιώργος Ντάβλας ο οποίος φωτογραφήθηκε με τον συμπαθή εστεμμένο. Πρέπει κάπου εδώ να σημειώσω ότι στο ισόγειο, αυτοί που γνωρίζουν από…τσάι δοκιμάζουν το καλύτερο, στο tres chic, tea-room με τα κρυστάλλινα, ζωγραφισμένα σερβίτσια και τις βαριές ασημένιες τσαγιέρες.

Η Bottega Veneta και στα είδη σπιτιού

Το κτίριο στα χρώματα της ώχρας και του μπλε της θάλασσας, το οποίο φιλοξενεί στο Μιλάνο, το Bottega Veneta Home…

Στο Μιλάνο με πολλά παπούτσια…

Τα παπούτσια σε λευκά, χρυσά, μαύρα χρώματα, με αλυσίδες, κεντήματα, ψηλά ή χαμηλά τακούνια παρουσιάζονται με ευφάνταστο πάντα τρόπο, στα καταστήματα του Μιλάνου.

in.gr

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024