Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Οι ωραιότεροι άνδρες του πλανήτη στην παρουσίαση της κολεξιόν Χειμώνας 2018-19 του οίκου Versace

Οι ωραιότεροι άνδρες του πλανήτη στην παρουσίαση της κολεξιόν Χειμώνας 2018-19 του οίκου Versace

Η ανδρική αυτή κολεξιόν για το φθινόπωρο-χειμώνα 2018-2019 με την υπογραφή της Donatella Versace, εκτοξεύει τον Ιταλικό οίκο στην κορυφή.

Μαργαρίτα Σφέτσα

Η ανδρική αυτή κολεξιόν για το φθινόπωρο-χειμώνα 2018-2019 με την υπογραφή της Donatella Versace, εκτοξεύει τον Ιταλικό οίκο στην κορυφή. Οι ωραιότεροι άνδρες του πλανήτη περπάτησαν στην πασαρέλα, κάτω από τεράστιους πολυελαίους με εκατοντάδες «αναμμένα» κεριά, ανάμεσα στους κρυστάλλους.

Οι fashion editors, stylists, επιτελικά στελέχη μεγάλων περιοδικών και αρθρογράφοι σε σημαντικές εφημερίδες παρακολουθούσαν με έκδηλο θαυμασμό την Mens’ collection, την καλύτερη που έχει παρουσιάσει μέχρι τώρα το εμβληματικό brand. Αυτή εδώ ήταν μια συλλογή πραγματική …επανάσταση, έτσι όπως σχέδια, χρώματα, prints, τάσεις «μπερδεύονταν» με ένα μαγικό τρόπο. Παρουσιάζοντας όμως στο τέλος ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα. Κάποιοι οι οποίοι ασχολούνται εδώ και πολλά χρόνια με τον εκρηκτικό, υπέροχο, πολύτιμο αλλά και άκρως ανταγωνιστικό χώρο της μόδας, σχολίαζαν από τις πρώτες σειρές ότι η ιδιοφυής τελικά Donatella (μην ξεχνάμε ότι ανέλαβε τον οίκο μετά την δολοφονία του Gianni Versace, αντιμετωπίζοντας στην αρχή τουλάχιστον καχυποψία και σκεπτικισμό), έλεγαν ότι μέσα από την συλλογή αυτή επιθυμεί να φέρει κοντά της τους ράπερς, οι οποίοι ζουν στις ΗΠΑ, αλλά και ακόμα νεότερα παιδιά. Σκέφτομαι πόσα νέα παιδιά θα μπορούσαν να αγοράσουν τα υπέροχα, μακριά γούνινα παλτό από λεοπάρ, ή τα μοντγκόμερι και παντελόνια σε εκτυφλωτικό μαύρο βινύλ.

Αριστοτεχνικοί συνδυασμοί

Τελικά αυτό που δημιούργησε συζητήσεις είναι, ότι η Donatella συνδύαζε αριστοτεχνικά τα γούνινα παλτό, τα βινύλ, τα τεράστια καρό (εδώ έγινε πραγματικός χαμός, με ανδρικά κοστούμια, ακόμα και με τεράστια μοβ καρό), με τα «χοντρά» παπούτσια των ράπερς. Τα χρυσά και πράσινα (στο εκτυφλωτικό του σμαραγδιού) σατέν μπουφάν, τα σκουρόχρωμα κλασικά κοστούμια με τα μπεζ πανωφόρια, τα καρό, τα φούτερ, «δένουν» με κασκόλ τα οποία μοιάζουν με αυτά τα οποία φορούν οι φίλαθλοι στα γήπεδα του κόσμου. Τα αγόρια-μοντέλα φορούν πάντα μαύρα γυαλιά-καθρέφτες, κρατούν μεγάλες τσάντες και περπατούν με αυτοπεποίθηση, γνωρίζοντας ότι κάτω από την πασαρέλα τα κορίτσια…εκλιπαρούν για ένα τους βλέμμα.

Η Donatella Versace δεν ξέχασε και την φετινή χρονιά, την προσφιλή της συνήθεια. Η κολεξιόν ήταν η ανδρική, υπήρχαν όμως και μερικές από τις γοητευτικότερες γυναίκες του παγκόσμιου modeling, να κάνουν μικρά «περάσματα» από το catwalk. Έτσι για να… σπάει η μονοτονία. Με λεοπάρ παλτό, βελούδινα σούπερ μίνι και μαύρα ντεκολτέ φορέματα, δημιουργούσαν χαμό, η Λα Φαρέττα, η Κάρα Τέηλορ, η Μπίργκιτ Κος, η Βιττόρια Σερέττι, η Σάσκια Ντε Μπράο…

Δείτε το βίντεο:

in.gr

Sports in

Υπόθεση Καρλίτο: Συγγνώμη Πεπ, αλλά ο Αντσελότι… (vids, pics)

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα είναι πιθανότατα ο κορυφαίος προπονητής στον κόσμο, όμως ο Κάρλο Αντσελότι είναι ο «βασιλιάς» του Champions League...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024