Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Βιττόρια Σερέττι φωτογραφίζεται με κόκκινα μετάξια στην Τζαϊπούρ

Η Βιττόρια Σερέττι φωτογραφίζεται με κόκκινα μετάξια στην Τζαϊπούρ

Το ωραιότερο μοντέλο της εποχής μας «παγιδευμένο» σε ινδικά τουρμπάνια…

Μαργαρίτα Σφέτσα

Το ωραιότερο μοντέλο της εποχής μας «παγιδευμένο» σε ινδικά τουρμπάνια…

Είναι σίγουρα το ωραιότερο και περισσότερο low profile κορίτσι του διεθνούς modeling. Η Ιταλίδα Βιττόρια Σερέττι ανήκει στη νέα γενιά των hot top models τα οποία πρωταγωνιστούν στα εξώφυλλα των σημαντικότερων περιοδικών του πλανήτη, editorial μόδας και παγκόσμιες διαφημιστικές καμπάνιες.

Η Βιττόρια, μόλις 19 ετών, είναι απίστευτα όμορφη. Ψηλόλιγνη με λεπτά αριστοκρατικά χαρακτηριστικά και πλούσια καστανά μακριά μαλλιά. Πολλοί στοιχηματίζουν αν τα μάτια της είναι πράγματι… χρυσαφένια! Δεν είναι απίθανο τα μάτια μιας γυναίκας να είναι καμωμένα από real gold;
Σίγουρα όλα αυτά είναι υπερβολές. Η αλήθεια όμως είναι ότι τα μάτια της Βιττόρια εκπέμπουν ένα υπέροχο, χρυσαφένιο φως μέσα από τις φωτογραφήσεις.

Η Σερέττι η οποία παρά το νεαρό της ηλικίας της έχει κάνει εξώφυλλα στη “Vogue” (μόνη αλλά και στα πολυσυζητημένα εξώφυλλα με τις κορυφαίες συναδέλφους της Τζίτζι Χαντίντ και Κένταλ Τζέννερ) ταξίδεψε για τις ανάγκες φωτογράφησης στις Ινδίες. Η ωραία Βιττόρια μας «χαρίζει» μέσα από βίντεο αλλά και φωτογραφίες, γεύση από τα παρασκήνια του shooting. Με την ίδια και ένα από τους «ειδικούς» στα περίφημα ινδικά τουρμπάνια να προσπαθούν για το «πολύτιμο» αυτό δέσιμο γύρω από το κεφάλι της. Παρακολουθούμε μάλιστα ότι για το δέσιμο του τουρμπανιού (ένα σύμβολο πίστης που συναντάμε στις Ινδίες, το Αφγανιστάν, την Αραβική Χερσόνησο, την Μέση Ανατολή) χρειάστηκε ατέλειωτο, κατακόκκινο μεταξένιο ύφασμα και πολλές «βόλτες» του ειδικού γύρω από το κεφάλι της.

Η Σερέττι βρέθηκε στην Τζαϊπούρ, την ομορφότερη ίσως πόλη της Ινδίας (ιδρύθηκε το 1727 από τον μαχαραγιά Τζάι Σινγά) για της ανάγκες μιας φαντασμαγορικής φωτογράφισης. Με φόντο το Τζάλ Μαχάλ και την Ροζ Πόλη…

in.gr

Sports in

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024