Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Οι fashion editors Μιχαλόλιας και Γκοτζαμανίδης αποκαλύπτουν το απόλυτο στυλ

Οι fashion editors Μιχαλόλιας και Γκοτζαμανίδης αποκαλύπτουν το απόλυτο στυλ

...

Μαργαρίτα Σφέτσα

Ο Ηλίας Μιχαλόλιας και ο Χάρης Γκοτζαμανίδης έχουν επιστρέψει μόλις πριν ένα εικοσιτετράωρο από την Ισλανδία. Οι δύο επαγγελματίες fashion editors με διεθνείς περγαμηνές σε αυτό που κάνουν, είναι, παρά το κουραστικό, επαγγελματικό ταξίδι, πανέτοιμοι να ξεκινήσουν μια ακόμα επίπονη και άκρως απαιτητική δουλειά.

Γύρω τους, χιλιάδες σακούλες με ρούχα, πακέτα με κοσμήματα, παπούτσια, τσάντες και αξεσουάρ. Οι κύριοι Μιχαλόλιας και Γκοτζαμανίδης συνεργάζονται όλα αυτά τα χρόνια σε επαγγελματικό επίπεδο, με κοινό παρανομαστή την αγάπη για τη μόδα.

Έχουν συνεργαστεί με τους γνωστότερους Έλληνες σχεδιαστές, αλλά και ξένους designers. Βρίσκονται πίσω από διαφημιστικές καμπάνιες, εντυπωσιακά editorials μόδας σε μεγάλα περιοδικά και άλλα projects που έχουν να κάνουν με την τηλεόραση, τα περιοδικά, τα fashion shows.

Η εξαιρετική, καλά οργανωμένη συνεργασία τους αποδεικνύεται και μέσα από το fashion direction του Madwalk. Οι ίδιοι, όταν τους ρωτούν για την πολύχρονη, επιτυχημένη επαγγελματική τους σχέση, επισημαίνουν ότι «τα τέσσερα μάτια βγάζουν σίγουρα ικανοποιητικότερο αποτέλεσμα από τα δύο».

Πιστεύουν ακόμα ότι η ομαδική δουλειά και οι διαφορετικές κάποιες φορές απόψεις είναι σίγουρα περισσότερο αποτελεσματικές. Το στυλ τους προσπαθούν να «αντιπροσωπεύεται» μόνο από τους ίδιους και συνήθως τηρούν κάτι τέτοιο ανακαλύπτοντας και επινοώντας καινούργιους τρόπους έκφρασης και έμπνευσης, οι οποίοι πηγάζουν από την καθημερινή ζωή.

Οι κ.κ. Μιχαλόλιας και Γκοτζαμανίδης έχουν δουλέψει στο εξωτερικό για τα shows και καμπάνιες των Ουγκαρώ, Giambatista Valli και D-Squared.

Δείτε το βίντεο:

in.gr

Sports in

Το ξέσπασμα του Βαγγέλη Μαρινάκη στο πέναλτι που χάρισε την πρόκριση στην Κ19 στον τελικό (vid)

Δείτε πως «ξέσπασε» ο Βαγγέλης Μαρινάκης στο νικητήριο πέναλτι του Λιατσικούρα το οποίο χάρισε την πρόκριση στον Ολυμπιακό για τον τελικό του Youth League!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024