Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ένας υπέροχος, γεμάτος χρώματα και προκλήσεις κόσμος

Ένας υπέροχος, γεμάτος χρώματα και προκλήσεις κόσμος

...

Μαργαρίτα Σφέτσα

Η παλέτα των χρωμάτων ξεκινάει από το λευκό του πάγου, το τρυφερό ροζ, το ζεστό καφέ, το μπλε της νύχτας και φθάνει μέχρι το εκτυφλωτικό κόκκινο.

Ο Φρέντι Καλομπράτσος χειρίζεται άψογα τα χρώματα. Τα πινέλα στα έμπειρα χέρια του φαντάζουν σαν τέλεια εργαλεία τα οποία καλλωπίζουν, μεταμορφώνουν, γοητεύουν, χαρίζουν αυτοπεποίθηση. Ο κ. Καλομπράτσος είναι ίσως ο γνωστότερος και σίγουρα από τους πλέον δημοφιλείς make up artists στη χώρα μας. Προσωπικά, θα τον χαρακτήριζα δημιουργό.

Ο Φρέντι, γεννημένος στον Πειραιά σπουδάζει οικονομικά στη Βιομηχανική, τελικά όμως τον κερδίζει η μεγάλη του αγάπη για την τέχνη της δημιουργίας εικόνας (imagemaking). Το επόμενο βήμα του είναι μία από τις γνωστότερες διεθνώς σχολές κομμωτικής του πλανήτη, η περίφημη Vidal Sasson.

Σπουδάζει κομμωτική στο περιώνυμο αυτό «σχολείο» και αργότερα παρακολουθεί μαθήματα μακιγιάζ στη Glauca Rossi. Τελειοποιεί τις σπουδές του με σεμινάρια στο styling και την ενδυματολογία. Επιστρέφει στην Ελλάδα και συνεργάζεται ως make up artist στα shows των γνωστότερων Ελλήνων σχεδιαστών.

Σταθμός στην καριέρα του, η συνεργασία του με τον όμιλο Estee Lauder και στη συνέχεια με την MAC Cosmetics Ελλάδας ως Brand Manager. Ακολουθούν πολλές συμμετοχές σε Fashion Weeks στο Μιλάνο, το Παρίσι, τη Νέα Υόρκη.

Στα έμπειρα χέρια του έχουν «αφεθεί» για το μακιγιάζ τους top models όπως η Λάρα Στόουν, η Μαρία-Γκράτσια Μποσκόνο, η Λίλι Κόουλ, η Αλεκ Γουέκ, η Καρολίνα Κούρκοβα και η πρώην κυρία Αμπράμοβιτς (όταν δούλευε στον χώρο της μόδας) Ντάσα Ζούκοβα.

Η τεράστια εμπειρία του, τον οδήγησε στη δημιουργία της Freddy Make up Stage, ένα πραγματικό σχολείο για νέα παιδιά που ξεκινούν τα βήματά τους στο πολύχρωμο, γεμάτο προκλήσεις αλλά δύσκολο χώρο του Make up, τα χρώματα, τις νέες τάσεις…

Δείτε το βίντεο

in.gr

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024