Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
String Theory Ensemble και Αργύρης Μπακιρτζής στο Μουσείο της Ακρόπολης

String Theory Ensemble και Αργύρης Μπακιρτζής στο Μουσείο της Ακρόπολης

...

Το Μουσείο Ακρόπολης θα φιλοξενήσει την Παρασκευή 27 Μαΐου 2016, στις 9:00 μ.μ., στον προαύλιο χώρο του, συναυλία του String Theory Ensemble, με ετερόκλητο ρεπερτόριο, ανθολογημένο από τις παραστάσεις του συγκροτήματος «Ένας Παράξενος Κόσμος» και «CHEAP: low – quality – high fun».

Πολωνέζες του Σοπέν δίπλα σε βαλκανικές μουσικές, συνθέσεις του Grieg δίπλα σε fados, τραγούδια της Άπω Ανατολής και από το ρεπερτόριο του Αργύρη Μπακιρτζή και των Χειμερινών Κολυμβητών, καθώς και από απρόσμενες περιοχές της ελληνικής δισκογραφίας.

Συμμετέχουν: Αργύρης Μπακιρτζής (τραγούδι, αφήγηση), Γιώργος Πατεράκης (concept – ενορχηστρώσεις, πιάνο), Εύη Μάζη (φλάουτο, τραγούδι), Κωνσταντίνα Κυριαζή (βιολί).
Η είσοδος στη συναυλία είναι ελεύθερη.

Όπως κάθε Παρασκευή, οι εκθεσιακοί χώροι του Μουσείου θα παραμείνουν ανοιχτοί από τις 8:00 π.μ. έως τις 10:00 μ.μ. και το εστιατόριο του δευτέρου ορόφου έως τις 12:00 μεσάνυχτα. Το εστιατόριο φιλοξενεί το γνωστό μουσικό σύνολο της Αθηναϊκής τζαζ σκηνής, την Ελισάβετ Μητσού στην κιθάρα, τον Παντελή Μπενετάτο στο πιάνο και τον Χάρη Πανταζή στο κοντραμπάσο. Τηλεφωνικές κρατήσεις 210 9000915. Για τους επισκέπτες του Μουσείου που δεν επιθυμούν να δειπνήσουν, υπάρχει η δυνατότητα για ένα ποτό, ένα κρύο πιάτο ή γλυκό κατά προτίμηση σε έναν ιδιαίτερο χώρο του εστιατορίου, χωρίς κράτηση.

entertainment.in.gr

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024