Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Συναυλία και θεατρικό αναλόγιο στο Μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού

Συναυλία και θεατρικό αναλόγιο στο Μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού

Με αφορμή τις γιορτινές ημέρες των Χριστουγέννων το Μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού έχει προγραμματίσει τις παρακάτω εκδηλώσεις: • Την Τρίτη 22 και την Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2015, στις 19.30, στην Αίθουσα 6 «Το βυζαντινό κάστρο» του Μουσείου, θα φιλοξενηθεί το θεατρικό αναλόγιο «Η γυναίκα της Ζάκυθος» του Δ. Σολωμού, από την Θεατρική Ομάδα «Μηχανή». Τη θεατρική […]

Με αφορμή τις γιορτινές ημέρες των Χριστουγέννων το Μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού έχει προγραμματίσει τις παρακάτω εκδηλώσεις:

• Την Τρίτη 22 και την Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2015, στις 19.30, στην Αίθουσα 6 «Το βυζαντινό κάστρο» του Μουσείου, θα φιλοξενηθεί το θεατρικό αναλόγιο «Η γυναίκα της Ζάκυθος» του Δ. Σολωμού, από την Θεατρική Ομάδα «Μηχανή». Τη θεατρική ανάγνωση θα κάνει η Αναστασία Χατζηαστερίου, ενώ η σκηνοθετική επιμέλεια είναι της Λίλιας Λύτρα. Στην είσοδο θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση σακιδίων πλάτης για τις ανάγκες των προσφύγων από τη Συρία.

• Τη Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2015, στις 20.00, στο Αμφιθέατρο «Στέφανος Δραγούμης», θα πραγματοποιηθεί συναυλία Μουσικής Δωματίου με το Duo Plegma που αποτελείται από τους Δημήτρη Καραγιαννακίδη, βιολοντσέλο και Αλέξιο Λίζο, πιάνο σε έργα Beethoven, Schumann, Mendelssohn, Schostakovich. Τη συναυλία οργανώνει το Μουσείο και η «Πολυρρυθμία» Αστική μη κερδοσκοπική εταιρία

• Για τις ημέρες των εορτών, στον χώρο υποδοχής (φουαγιέ) έχει στηθεί μικρή περιοδική έκθεση με τίτλο «Χριστός γεννιέται, χαρά στον κόσμο», όπου παρουσιάζονται εικόνες με θέματα από το δωδεκαήμερο των Χριστουγέννων, όπως η Γέννηση, η Φυγή στην Αίγυπτο, η Βάπτιση, ζωντανεύοντας την πιο ωραία ιστορία του κόσμου.

Η είσοδος στις εκδηλώσεις είναι ελεύθερη.

Παράλληλα, από τις 21 Δεκεμβρίου 2015 έως τις 6 Ιανουαρίου 2016 θα λειτουργήσει και εκπτωτική αγορά (bazaar) εκδόσεων του Ταμείου Αρχαιολογικών Πόρων και του Μουσείου. Το κοινό, μπορεί να προμηθευτεί αρχαιολογικές – επιστημονικές και άλλες εκδόσεις σε πολύ καλές τιμές, με εκπτώσεις που φτάνουν έως και 70%.

Μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού
Λεωφ. Στρατού 2, Θεσσαλονίκη, τηλ. 2313306400

entertainment.in.gr

Sports in

Έγραψε ιστορία η Ρεάλ: Μυθικό επίτευγμα για τη «Βασίλισσα»!

Η Ρεάλ πέτυχε κάτι που δεν έχει καταφέρει ποτέ καμία άλλη ομάδα στο Champions League!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024