Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Εγκαίνια της έκθεσης στην Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών

Εγκαίνια της έκθεσης στην Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών

...

Την Τετάρτη 15 Ιουνίου εγκαινιάστηκε με πλήθος κόσμου όλων των ηλικιών, η έκθεση εικαστικών στην Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών, στην οποία συμμετέχουν με έργα τους τελειόφοιτοι της σχολής. Το Ελληνικό Φεστιβάλ και η Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών εγκαινίασαν με την έκθεση αυτή την τριετή συνεργασία τους, καθώς για τα επόμενα τρία χρόνια, οι δύο φορείς θα συνεργάζονται πάνω σε θέματα εκπαίδευσης, έρευνας, τέχνης και πολιτισμού.

Η έκθεση, που θα λειτουργεί μέχρι την 1η Ιουλίου, παρουσιάζει έργα τριών διαφορετικών ομάδων φοιτητών, από τους τομείς της ζωγραφικής, της γλυπτικής, της σκηνογραφίας και της χαρακτικής του Τμήματος Εικαστικών Τεχνών της Α.Σ.Κ.Τ. Μέσα από τα έργα παρουσιάζονται οι τάσεις και οι εκφραστικοί χαρακτήρες, ενώ καταγράφονται τα τελικά αποτελέσματα της εικαστικής εκπαίδευσης και της καλλιτεχνικής έρευνας που ανέπτυξαν οι φοιτητές στη διάρκεια των σπουδών τους, ως συνοπτική αλλά και συνεκτική εικόνα των εκπαιδευτικών αποτελεσμάτων του Τμήματος.

Παράλληλα, στους εξωτερικούς χώρους της οδού Πειραιώς 260, έχουν δημιουργηθεί δύο πρωτότυπα κολλάζ από αφίσες του Ελληνικού Φεστιβάλ των τελευταίων ετών, σε μία προσπάθεια να τιμήσουμε την αδιάλειπτη πορεία του θεσμού εδώ και 61 χρόνια.

entertainment.in.gr

Sports in

Oλυμπιακός: Η μεγάλη διαφορά με τον ΠΑΟ

Ο Ολυμπιακός πήρε στα χέρια του το πλεονέκτημα έδρας από την Μπαρτσελόνα και μέσα από το διπλό στη Βαρκελώνη, αναδύεται η μεγάλη διαφορά που έχει την εφετινή σεζόν με τον Παναθηναϊκό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024