Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Στάθης Λιβαθινός καλεσμένος της Βίκυ Φλέσσα

Ο Στάθης Λιβαθινός καλεσμένος της Βίκυ Φλέσσα

Ο νέος καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου σκηνοθέτης Στάθης Λιβαθινός έρχεται «Στα άκρα» με τη Βίκυ Φλέσσα στην πρώτη του αποκλειστική συνέντευξη μετά την ανάληψη των καθηκόντων του. Στάθης Λιβαθινός Απόφοιτος της Δραματικής Σχολής του Πέλου Κατσέλη και της Αγγλικής Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, ο Στάθης Λιβαθινός σπούδασε σκηνοθεσία στο Κρατικό Ινστιτούτο Θεάτρου της Μόσχας. […]

Ο νέος καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου σκηνοθέτης Στάθης Λιβαθινός έρχεται «Στα άκρα» με τη Βίκυ Φλέσσα στην πρώτη του αποκλειστική συνέντευξη μετά την ανάληψη των καθηκόντων του.
Στάθης Λιβαθινός
Απόφοιτος της Δραματικής Σχολής του Πέλου Κατσέλη και της Αγγλικής Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, ο Στάθης Λιβαθινός σπούδασε σκηνοθεσία στο Κρατικό Ινστιτούτο Θεάτρου της Μόσχας. Ξεκίνησε την πορεία του ως ηθοποιός. Εργάστηκε στο Ελληνικό Λαϊκό Θέατρο του Μάνου Κατράκη, στο ελεύθερο θέατρο και στις σκηνές του Αμόρε, του Εξαρχείων και του Αθηνών. Δίδαξε σκηνοθεσία στο Τμήμα Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πατρών, ενώ έχει διδάξει υποκριτική και σκηνοθεσία στο Τμήμα Μετεκπαίδευσης Ηθοποιών του Πανεπιστημίου Χάρβαρντ της Βοστώνης. Από το 2001 ως το 2007 ήταν καλλιτεχνικός υπεύθυνος της Πειραματικής Σκηνής του Εθνικού Θεάτρου. Μετρά δεκάδες σκηνοθεσίες στο ελεύθερο θέατρο, στην Επίδαυρο, στο Εθνικό, στο ΚΘΒΕ, στο Μέγαρο Μουσικής, στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών και στο Φεστιβάλ Αθηνών. Εχει τιμηθεί, μεταξύ άλλων, με το Βραβείο Σκηνοθεσίας Φώτος Πολίτης.

Συνεργάζεται συστηματικά με τον ποιητή Στρατή Πασχάλη, τον μουσικό Θοδωρή Αμπαζή, τη σκηνογράφο Ελένη Μανωλοπούλου και μια ομάδα των ηθοποιών μεταξύ των οποίων οι Δημήτρης Ημελλος, Νίκος Καρδώνης, Βασίλης Ανδρέου, Δημήτρης Παπανικολάου, Μαρία Ναυπλιώτου, Μαρία Σαββίδου, κ.ά.

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024