Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
5+1 προτάσεις για Xmas Clubbing

5+1 προτάσεις για Xmas Clubbing

...

Επιμέλεια: Τζωρτζίνα Ντούτση

Kάνουμε μια σύντομη… «μπαρότσαρκα» σε 5+1 γνωστά στέκια της πρωτεύουσας, χορεύοντας σε χριστουγεννιάτικους ρυθμούς έως τις πρώτες πρωινές ώρες.

Στον ιστορικό χώρο του Booze Cooperativa, την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου (στις 22.00) πραγματοποιείται το μεγάλο χριστουγεννιάτικο πάρτι για το αλησμόνητο στέκι Club Decadence. Στα decks έως τις πρώτες πρωινές ώρες θα βρίσκονται οι DJs Νίκος Λακόπουλος, Μάριος Δέλτα (Decadence Dream Team), Πάνος Παναγιωτάκος (Decadencistas)- Dj Zazi- Zak.
Booze Cooperativa, Κολοκοτρώνη 57. Είσοδος ελεύθερη

H φετινή Παραμονή Χριστουγέννων -24/12- θα έχει ασιατική αύρα. Καλεσμένη του Blend, πίσω από τα decks του six d.o.g.s. μια από τις πιο ιδιαίτερες φιγούρες της παγκόσμιας ηλεκτρονικής σκηνής. Η Γιαπωνέζα Resident Dj των ENTER.Sake Events του Richie Hawtin, Hito, έρχεται στο γνωστό αθηναϊκό στέκι για το πιο ξεχωριστό Perestroika πάρτι παρασέρνοντας το κοινό σε μια techno asian fusion μουσική εμπειρία. Τη βραδιά θα συμπληρώσουν οι Resident Djs του Blend, Mikee, Manolaco και Nico Rac.
six d.o.g.s., Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι, Αθήνα. Είσοδος: 17 ευρώ, πληροφορίες: 6938527901, 2112215122

Φέτος, η παραμονή των Χριστουγέννων στο Galaxy Bar του Hilton θα είναι ξεχωριστή. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει ένα ιδιαίτερο και πασπαλισμένο με τη χρυσόσκονη των Χριστουγέννων, Sex and the City Nights Party, απολαμβάνοντας ένα μοναδικό DJ set από την Maria Antona με φόντο τη θέα της στολισμένης Αθήνας.
Ξενοδοχείο Hilton, Πληροφορίες: 210 7281402

Το μεγαλύτερο άντι-χριστουγενιάτικο πάρτι έρχεται στο Ρομάντσο, το Σάββατο 24 Δεκεμβρίου με ένα όχι και τόσο γιορτινό lineup. Υπεύθυνοι για τις μουσικές επιλογές οι Djs και παραγωγοί Kondaktor, Γιώργος Αγγελίδης aka Zorz, Paul Bennett και Sepho.
BIOS Ρομάντσο – Αναξαγόρα 3-5. Ώρα Προσέλευσης: 23:30. Είσοδος Ελεύθερη

Για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά το διαβόητο Trashathon επιστρέφει στο BIOS exploring urban culture, όπως κάθε έγκλημα που σέβεται τον εαυτό του. Από το 2009 το γιορτινό αυτό πάρτι χαράς και κακού γούστου, με DJ τον Ηλία Φραγκούλη έρχεται να ανασύρει από το παγκόσμιο ρεπερτόριο τραγούδια που ο πολιτισμός και η ανθρωπότητα όλη θα ήθελαν να ξεχάσουν. Η αξέχαστη ποπ, τα αθάνατα ’80s, τα σουξέ της εποχής και η διάθεση για αυτοσαρκασμό και ξέφρενο χορό, κάνουν το Trashathon πάρτι μια σίγουρη επιλογή διασκέδασης για το χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν μας (24/12).
Bios, Πειραιώς 84. Ώρα Έναρξης: 23.00. Είσοδος ελεύθερη

Ανήμερα των Χριστουγέννων το Second Skin Club με ακομπλεξάριστη και γιορτινή διάθεση σας παραχωρεί το μικρόφωνο για ένα special Karaoke Night Xmas Edition. Aπό τις 9.30 το βράδυ της Κυριακής 25/12, ο Δημήτρης Κατσιδονιώτης θα βρίσκεται στα decks για να παίζει τις μουσικές επιλογές που θέλετε να τραγουδήσετε. Όσοι τολμηροί, προσέλθετε με ελεύθερη είσοδο.
Second Skin Club, Δαμοκλέους 8, Γκάζι

entertainment.in.gr

Sports in

Φοβερό βίντεο: Η γκολάρα του Μπακούλα από την κερκίδα!

Η καταπληκτική γκολάρα του Μπακούλα σε ένα απολαυστικό βίντεο από την κερκίδα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024