Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Άγιοι Βασίληδες τρέχουν για καλό σκοπό στο «3ο Athens Santa Run»

Άγιοι Βασίληδες τρέχουν για καλό σκοπό στο «3ο Athens Santa Run»

...

Ο πιο γιορτινός μήνας του χρόνου είναι εδώ και η Αθήνα ξεκινά σιγά σιγά να μπαίνει σε ρυθμούς Χριστουγέννων, με πλήθος γιορτινών εκδηλώσεων και δράσεων.

Ένα από τα πιο χαρακτηριστικά events των ημερών θα πραγματοποιηθεί το πρωί της Κυριακής 4 Δεκεμβρίου (στις 11.00) στο κέντρο της Αθήνας το οποίο θα πλημμυρίσει από κόκκινα σκουφάκια, καθώς δεκάδες Αϊ Βασίληδες-δρομείς αναμένεται να λάβουν μέρος στον πιο χριστουγεννιάτικο αγώνα δρόμου της χρονιάς.

Ο λόγος για το Santa Run που φέτος μετρά την τρίτη διοργάνωσή του στην Αθήνα, ενώ έχει καθιερωθεί ήδη σε μεγάλες πόλεις διεθνώς.

Οι συμμετέχοντες στον ιδιαίτερο αυτό αγώνα, ο οποίος είναι χωρίς χρονομέτρηση και ανταγωνισμό, ντυμένοι με στολές του Άγιου Βασίλη θα διασχίσουν μια διαδρομή 2,5 χιλιομέτρων στο κέντρο της Αθήνας με αφετηρία και τερματισμό το City Link (Στοά Σπυρομήλιου). Ο κάθε δρομέας θα μπορεί να συμμετάσχει με το συμβολικό ποσό των 10 ευρώ ενώ το σύνολο των κερδών θα διατεθεί στo Σωματείο Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος και στο Κέντρο Υποδοχής και Αληλλεγγύης Δήμου Αθηναίων.

Σκοπός του αγώνα είναι οι συμμετέχοντες Αϊ Βασίληδες κάθε ηλικίας, να γίνουν μέρος μιας κεφάτης γιορτής προσφέροντας ταυτόχρονα και το χριστουγεννιάτικο τους δώρο σε συνανθρώπους μας που το έχουν περισσότερο ανάγκη.

Η διοργάνωση πραγματοποιείται από τα Holmes Place, σε συνεργασία με την εταιρεία επικοινωνίας Communication Lab και με τη συνδιοργάνωση του ΟΠΑΝΔΑ (Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων).

Οι εγγραφές για το 3ο Santa Run Athens, πραγματοποιούνται από τις Γραμματείες των Holmes Place στην Αθήνα (2103259400), στο Μαρούσι (2106196791) και στη Γλυφάδα (2109690096), από όπου οι συμμετέχοντες παραλαμβάνουν και τις στολές του Άγιου Βασίλη.

Τέλος, κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης θα διατίθενται νερά και αναψυκτικά για όσους τρέξουν ενώ στο τέλος οι δρομείς θα παραλάβουν και συλλεκτικό μετάλλιο.

entertainment.in.gr

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024