Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Παίζουμε και προσφέρουμε «Κάτι Καλύτερο» για τα παιδιά, με τον ΟΠΑΠ

Παίζουμε και προσφέρουμε «Κάτι Καλύτερο» για τα παιδιά, με τον ΟΠΑΠ

...

Φέτος, όλοι μπορούν να προσφέρουν «Κάτι Καλύτερο» για τα παιδιά και να βοηθήσουν, μέσα από τη δράση και το παιχνίδι του ΟΠΑΠ, με ένα διασκεδαστικό τρόπο στην ανακαίνιση των δύο μεγαλύτερων παιδιατρικών νοσοκομείων «Αγία Σοφία» και «Παναγιώτη και Αγλαΐας Κυριακού».

Ο ΟΠΑΠ, στο πλαίσιο του 34ου Αυθεντικού Μαραθώνιου της Αθήνας, προσκαλεί όλους να κατεβάσουν δωρεάν στο κινητό τους τηλέφωνο ή tablet την εφαρμογή «Κάτι καλύτερο» και να γίνουν μέρος αυτού του μεγάλου έργου για τα παιδιά, που υλοποιεί η εταιρεία από το 2014 στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητάς του.

Συγκεκριμένα, μέσω της ανανεωμένης εφαρμογής «Κάτι Καλύτερο», ο ΟΠΑΠ δίνει τη δυνατότητα σε όλους να παίξουν και να προσφέρουν συμμετέχοντας σε τέσσερις δοκιμασίες, οι οποίες «ξεκλειδώνουν» σταδιακά μέχρι την ημέρα διεξαγωγής του Μαραθωνίου. Επίσης, μπορούν να συμμετέχουν μέσω υπολογιστή στο www.katikalytero.gr, αυξάνοντας με τον τρόπο αυτό το συνολικό ποσό που προσφέρει ο ΟΠΑΠ.

Τρέχοντας αποστάσεις, απαντώντας σωστά σε ερωτήσεις, βρίσκοντας τις διαφορές στο παιχνίδι Spot και ξεπερνώντας τα εμπόδια στο Jump ή προσκαλώντας φίλους και κάνοντας share στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο καθένας μπορεί να συγκεντρώσει ένα εικονικό ποσό. Ο ΟΠΑΠ μετατρέπει αυτόματα τα ποσά που συγκεντρώνονται από τη συμμετοχή του κοινού σε οικονομική ενίσχυση, η οποία θα συμπεριληφθεί όπως και τις προηγούμενες χρονιές στο συνολικό ποσό που διαθέτει η εταιρεία για την ανακαίνιση των δύο παιδιατρικών νοσοκομείων.

Όλοι οι παίκτες έχουν την επιλογή να δημιουργήσουν ή να συμμετέχουν σε ομάδα αυξάνοντας ακόμη περισσότερο την τελική προσφορά του ΟΠΑΠ. Επιπλέον, την ημέρα του 34ου Μαραθωνίου, στις 13 Νοεμβρίου, όλοι οι χρήστες της εφαρμογής, δρομείς, και επισκέπτες θα μπορούν με ένα απλό check in να αυξήσουν ακόμα περισσότερο το ποσό που θα προσφέρει η εταιρεία.

Ο ΟΠΑΠ προσκαλεί όλους να αγκαλιάσουν την ενέργεια αυτή και να λάβουν μέρος στο «Κάτι Καλύτερο» κατεβάζοντας την εφαρμογή, που είναι διαθέσιμη στο Play Store και στο App Store. Για τα παιδιά άλλωστε πάντα αξίζει κάτι καλύτερο. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το www.katikalytero.gr. Γίνετε μέλος της ομάδας του ΟΠΑΠ #TeamOpap ή φτιάξτε τη δική σας ομάδα!

Sports in

«Τρελάθηκε» ο Μπαρτζώκας: Οι πανηγυρισμοί μετά το τέλος του Παρτίζαν – Ολυμπιακός (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξέσπασε μετά την ανατροπή και το μεγάλο διπλό στο Βελιγράδι και πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024