Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
To Floral κλείνει τα 7 και γιορτάζει με swing party

To Floral κλείνει τα 7 και γιορτάζει με swing party

...

Το Floral, το αγαπημένο στέκι των Εξαρχείων, γιορτάζει 7 χρόνια…φαγούρας και καλεί όλους τους φίλους του σε ένα «τροπικό» swing party που θα μείνει αξέχαστο, το Σάββατο 25 Ιουνίου.

Επτά χρόνια με μοναδικά live, ξεχωριστές εκδηλώσεις, παρουσιάσεις βιβλίων, σεμινάρια, διαλέξεις, το Floral είναι το σημείο αναφοράς και συνάντησης των Εξαρχείων. Είναι το ζεστό και παρεΐστικο καφέ, με την ξεχωριστή ατμόσφαιρα και τους φανατικούς θαμώνες. Μία όαση πολιτισμού και ποιότητας, που συνεχίζει με όρεξη και μεράκι την πορεία που ξεκίνησε το 2009.

Στο party δίνουν το ρυθμό οι Athens Swing Cats, η ομάδα που έφερε το swing στην πόλη μας. Μετά τα θρυλικά πάρτυ που έγραψαν εποχή ξαναγυρνά στο Floral για μία και μοναδική εορταστική βραδιά.

Στα decks, DJs της ομάδας θα κάνουν τα πόδια μας να χτυπούν ρυθμικά στο ρυθμό του Swing, του Boogie Woogie και του Rock ‘n Roll. Με την ξεχωριστή παρουσία της Ζοζεφίν σε DJ set + performance είναι βέβαιο πως το κέφι θα φτάσει στα ύψη!

Μαζί με τους Athens Swing Cats, καλεσμένοι οι Ilias & the Notorious Troupe, το αγαπημένο συγκρότημα της εγχώριας swing σκηνής, που κυριολεκτικά θα μας απογειώσει.

Φορέστε τα πιο άνετα ρούχα και παπούτσια για χορό και φέρτε μαζί σας την καλή σας διάθεση, το κέφι, τη χαρά και τη ζωντάνια σας! Η μεγάλη παρέα του Floral μάς περιμένει για να γίνουμε ένα και να γιορτάσουμε μαζί τα πιο ξεχωριστά γενέθλια της πόλης!

Είσοδος ελεύθερη.

entertainment.in.gr

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024