Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το Meet Market γιορτάζει τον Άγιο Βαλεντίνο

Το Meet Market γιορτάζει τον Άγιο Βαλεντίνο

Το Σαββατοκύριακο 13 και 14 Φεβρουαρίου η γνωστή νομαδική αγορά της πόλης, Meet Market έρχεται στην Τεχνόπολις του Δήμου Αθηναίων με μια… πιο ρομαντική και ερωτική διάθεση ένεκα… Αγίου Βαλεντίνου. Περισσότεροι από 90 πάγκοι αναμένεται να κατακλύσουν τα τρία κτίρια της Τεχνόπολις – «Μηχανουργείο», «Νέοι Φούρνοι» και «Αποθήκη»- με κάθε λογής καλούδια, προϊόντα και πρωτότυπες […]

Το Σαββατοκύριακο 13 και 14 Φεβρουαρίου η γνωστή νομαδική αγορά της πόλης, Meet Market έρχεται στην Τεχνόπολις του Δήμου Αθηναίων με μια… πιο ρομαντική και ερωτική διάθεση ένεκα… Αγίου Βαλεντίνου.

Περισσότεροι από 90 πάγκοι αναμένεται να κατακλύσουν τα τρία κτίρια της Τεχνόπολις – «Μηχανουργείο», «Νέοι Φούρνοι» και «Αποθήκη»- με κάθε λογής καλούδια, προϊόντα και πρωτότυπες δημιουργίες καλλιτεχνών, κατασκευαστών, εμπόρων και παραγωγών.

Παράλληλα και λόγω της ειδικής αυτής περίστασης, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να παίξει και να διασκεδάσει με ένα παιχνίδι στο πνεύμα του Αγίου Βαλεντίνου. Συγκεκριμένα, στο κεντρικό ταμείο θα υπάρχουν τρία κουτιά με τους παρακάτω τίτλους / κατηγορίες :

  • Μόλις χώρισα
  • Για πάντα εργένης
  • Σε σχέση και μ’ αρέσει

Όποιος επιθυμεί να συμμετέχει στο παιχνίδι, θα έχει τη δυνατότητα να γράφει σε ένα χαρτάκι το όνομά του και να το ρίχνει στο αντίστοιχο κουτί που νιώθει ότι ανήκει. Την Κυριακή το βράδυ θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση και οι νικητές από τις δυο πρώτες κατηγορίες θα κερδίσουν ένα μυστηριώδες ραντεβού στα τυφλά κανονισμένο από το Meet Market, ενώ οι νικητές τις τρίτης κατηγορίας θα κερδίσουν μια ρομαντική βραδιά με κοκτέιλ κερασμένα από το Meet Market.

Τεχνόπολις, Πειραιώς 100, Γκάζι
Ώρες λειτουργίας 13:00 – 23:00

entertainment.in.gr

Sports in

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024