Τρίτη 11 Απριλίου 2017, 13:29

in.gr » Ψυχαγωγία » Life Guide

«Colour Day Festival»: Το πολύχρωμο event της Αθήνας επιστρέφει τον Ιούνιο

Το Colour Day Festival  επιστρέφει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το φετινό καλοκαίρι για να βάλει λίγο περισσότερο χρώμα στην καθημερινότητά μας. To μεγαλύτερο χρωματιστό event της Αθήνας μάς συστήθηκε πριν δυο περίπου χρόνο, κάνοντας 32.000 άτομα το μεγαλύτερο καμβά της πόλης.

Το ραντεβού για φέτος ανανεώνεται για το Σάββατο 17 Ιουνίου και έκτος από τον πιο χρωματιστό «πόλεμο» υπόσχεται ολοήμερη διασκέδαση με δυνατή μουσική από DJs, συναυλίες, εκπλήξεις και colour-happenings.

Αξίζει να σημειωθεί πως τα χρώματα που χρησιμοποιούνται για τις ρίψεις στο «Colour Day Festival» είναι κατασκευασμένα στο εξωτερικό από αβλαβή σκόνη, ειδικά ελεγμένη και εγκεκριμένη με πιστοποιήσεις ISO, καταλληλότητας για τον άνθρωπο και το περιβάλλον και απομακρύνονται από πάνω σας με αέρα και με νερό.

Όσοι θέλουν να μάθουν περισσότερα για το πολύχρωμο αυτό καλοκαιρινό φεστιβάλ της Αθήνας, μπορούν να επισκεφθούν την επίσημη σελίδα της εκδήλωσης και να πάρουν μια γεύση από τα προηγούμενα events.

Περισσότερες πληροφορίες για το Φεστιβάλ, καθώς και πληροφορίες για τις τιμές και την προπώληση των εισιτηρίων, αναμένονται σύντομα.
Τι παίζει τώρα Ταινίες της ημέρας
Multimedia