Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ξεκλειδώνοντας τους γρίφους του «Inferno»

Ξεκλειδώνοντας τους γρίφους του «Inferno»

...

Την ώρα που ο Δρ. Ρόμπερτ Λάνγκτον αναζητά στη μεγάλη οθόνη την σωτηρία του πλανήτη (στην ταινία Inferno του Ρον Χάουαρντ), μια σειρά από γρίφους εμπνευσμένους από την ταινία, το βιβλίο του Νταν Μπράουν, αλλά και από την Θεία Κωμωδία του Δάντη έχουν κάνει την εμφάνισή τους στην Αθήνα.

Ο λόγος για ένα escape room, ειδικά εμπνευσμένο από το σύμπαν του «Inferno». Στόχος των escape rooms είναι να λύσεις τους γρίφους και να καταφέρεις να αποδράσεις.

Η… περιπέτεια ξεκινά από ένα δωμάτιο ενός νοσοκομείου, από όπου η ομάδα των συμμετεχόντων στο παιχνίδι καλείται να βρει τρόπο να βγει και συνεχίζεται στο γραφείο μίας εφόρου αρχαιοτήτων, σε ένα σκοτεινό δωμάτιο και σε μία βιβλιοθήκη.

Κλειδαριές, κωδικοί, κρυπτογραφημένα μηνύματα αποτελούν κομμάτια της περιπέτειας, ενώ σε όλα αυτά κεντρικό ρόλο παίζουν τα επτά θανάσιμα αμαρτήματα, ο Δάντης και ο Ρόμπερτ Λάνγκτον.

  • Η ταινία Inferno προβάλλεται στις αίθουσες από την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου. Το Inferno escape room δημιουργήθηκε στο The MindTrap Kolonaki (Αμερικής 20 και Ακαδημίας) με αφορμή την κυκλοφορία της ταινίας στους κινηματογράφους και θα λειτουργεί έως τις 30 Οκτωβρίου.

entertainment.in.gr

Sports in

LIVE: Αταλάντα – Λίβερπουλ

Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αταλάντα – Λίβερπουλ για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 7 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024