Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
MINOAN LINES: Πολυτέλεια και ασφάλεια στις γραμμές Ιταλίας και Κρήτης

MINOAN LINES: Πολυτέλεια και ασφάλεια στις γραμμές Ιταλίας και Κρήτης

...

Η Minoan Lines ιδρύθηκε το 1972, έχει έδρα το Ηράκλειο (Κρήτη) και με τον δυναμισμό και την πολύχρονη δράση και εμπειρία της, έχει αλλάξει τα δεδομένα της ακτοπλοΐας επιβεβαιώνοντας καθημερινά την ηγετική της παρουσία στο κλάδο. Aπό το 2008 αποτελεί μέρος του Ιταλικού Ομίλου Grimaldi, ο οποίος, μ’ ένα στόλο πάνω από 100 πλοία, είναι ένας από τους μεγαλύτερους μεταφορείς οχημάτων (roll-on/roll off) στον κόσμο.

Κατέχοντας ηγετική θέση στις γραμμές μεταξύ Ελλάδας και Ιταλίας καθώς και στη γραμμή Πειραιάς – Ηράκλειο, η Minoan Lines διαχειρίζεται ένα στόλο από υπερσύγχρονα, υψηλών προδιαγραφών και ταχυτήτων cruise ferries τα οποία είναι από τα πιο γρήγορα και πολυτελή στην Ευρώπη. Η εταιρεία δραστηριοποιείται στην εγχώρια και διεθνή αγορά, προσφέροντας συνδέσεις ανάμεσα στην Ελλάδα και την Ιταλία (Πάτρα – Ηγουμενίτσα – Αγκώνα – Τεργέστη) στην Αδριατική Θάλασσα, καθώς και μεταξύ της Κρήτης (Ηράκλειο) και Πειραιά.

Η Minoan Lines, με πελατοκεντρική φιλοσοφία, όραμα, αξίες, γνώση και έμφαση στο τρίπτυχο ποιότητα, αξιοπιστία, επαγγελματισμός, αποτελεί υπόδειγμα επιχειρηματικής πρωτοπορίας και σημείο αναφοράς τόσο σε πανελλαδικό όσο και σε πανευρωπαϊκό επίπεδο. Συνδυάζοντας άρτια την εμπειρία με τη διορατικότητα, χαράζει τη στρατηγική της τοποθετώντας το επιβατικό κοινό στο επίκεντρο κάθε καινοτόμου επιχειρηματικής της πρακτικής. Κύριο μέλημά της είναι ο σεβασμός στον επιβάτη και στις συνεχώς εξελισσόμενες ανάγκες του και δέσμευσή της να ανταποκρίνεται απέναντι του με συνέπεια.

Μέσω του εκσυγχρονισμού του στόλου της με υψηλής τεχνολογίας πολυτελή πλοία και των πιστοποιημένων στο σύνολο τους κατά τα διεθνή πρότυπα διαχείρισης ποιότητας υπηρεσιών που παρέχονται στο επιβατικό κοινό, η Minoan Lines στοχεύει στη δημιουργία μίας μακροχρόνιας σχέσης εμπιστοσύνης. Κάθε πλοίο της Minoan Lines είναι άρτια εξοπλισμένο σύμφωνα με τα υψηλά πρότυπα των κρουαζιερόπλοιων στην εσωτερική διακόσμηση των κοινόχρηστων χώρων και των καμπινών του προσφέροντας υψηλής ποιότητας ψυχαγωγία εν πλω (πολυτελή και ευρύχωρα σαλόνια, κέντρα ευεξίας και φυσικής κατάστασης, πισίνα, εστιατόρια, καζίνο, ντισκοτέκ, καταστήματα, internet corner, παιδότοποι, κλπ.), ταχύτητα, πολυτέλεια και ασφάλεια.

Η Minoan Lines διαθέτει επίσης άρτια εκπαιδευμένα στελέχη, σε στεριά και θάλασσα που με την ενδεδειγμένη εμπειρία, τις γνώσεις και τον επαγγελματισμό τους, είναι σε θέση να ανταποκριθούν στις αυξημένες απαιτήσεις του κάθε επιβάτη πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το ταξίδι.

Πρωταρχικός στόχος της εταιρείας ήταν και παραμένει η παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών με την καλύτερη δυνατή σχέση τιμής και υπηρεσιών, δεδομένο που επιβεβαιώνεται από έγκριτους πανελλαδικούς και διεθνείς φορείς, όπως η διάκριση της Minoan Lines ως εταιρεία με την «κορυφαία επωνυμία» στο χώρο της ακτοπλοΐας στο διεθνούς κύρους θεσμό Corporate Superbrands 2011-2012 και από τη θετική ανταπόκριση των καταναλωτών στην ετήσια πανελλαδική έρευνα «FAMOUS BRANDS», αναδεικνύοντας για τέταρτη συνεχή χρονιά (2008, 2009, 2011, 2012) τη Minoan Lines ως την ακτοπλοϊκή εταιρεία με την καλύτερη φήμη για το 2012, κερδίζοντας για μία ακόμη φορά το «ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ» στην κατηγορία της.

Ξένη δημοσίευση

Ξένη δημοσίευση

Sports in

Άρης – Ολυμπιακός 1-1: Ο Ολυμπιακός μπορούσε, ο διαιτητής δεν ήθελε

«Χειρουργείο» του Ολυμπιακού στο Κλεάνθης Βικελίδης, με τον διαιτητή να σταματάει με το έτσι θέλω τους Ερυθρόλευκους.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024