Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το καλοκαίρι έχει γεύση Schweppes

Το καλοκαίρι έχει γεύση Schweppes

Με ιστορία 232 χρόνων και έχοντας κερδίσει εκατομμύρια καταναλωτές ανά τον κόσμο, το ανθρακούχο ποτό Schweppes έχει ξεχωρίσει ως ένα πρωτότυπο και εκκεντρικό must που απευθύνεται σε ενήλικες οι οποίοι θέλουν να τονίσουν το γοητευτικό και αισιόδοξο χαρακτήρα τους. Τα δροσερά προϊόντα της Schweppes –που στην Ελλάδα ανήκουν στο χαρτοφυλάκιο της Coca Cola Company- συντροφεύουν […]

Με ιστορία 232 χρόνων και έχοντας κερδίσει εκατομμύρια καταναλωτές ανά τον κόσμο, το ανθρακούχο ποτό Schweppes έχει ξεχωρίσει ως ένα πρωτότυπο και εκκεντρικό must που απευθύνεται σε ενήλικες οι οποίοι θέλουν να τονίσουν το γοητευτικό και αισιόδοξο χαρακτήρα τους. Τα δροσερά προϊόντα της Schweppes –που στην Ελλάδα ανήκουν στο χαρτοφυλάκιο της Coca Cola Company- συντροφεύουν την κάθε στιγμή μας τόσο ως ένα απολαυστικό αναψυκτικό όσο και σε συνδυασμό με αλκοολούχα ποτά, βότανα ή ως ξεχωριστή νότα μέσα σε αγαπημένα μας κοκτέιλ.

Το αναψυκτικό με την ιδιαίτερη γεύση μάς πρωτοσυστήθηκε το 1783 από τον Jacob Schweppe και από τότε θεωρείται συνώνυμο της κομψότητας και επιλογή συνειδητοποιημένων καταναλωτών. Με motto «Separating Men from Boys and Women from Girls» αναδεικνύει τον εκκεντρικό του χαρακτήρα και γίνεται αγαπημένη επιλογή και του ελληνικού κοινού που αυτό το καλοκαίρι έχει τη δυνατότητα να το απολαύσει παντού σε πέντε πρωτοποριακές γεύσεις.

BITTER LEMON: Από την πρώτη γουλιά οι φρέσκιες, φρουτώδεις νότες λεμονιού και η χαρακτηριστική πικρή επίγευση θα προκαλέσουν έκρηξη δροσιάς στον ουρανίσκο σας και θα σας αναζωογονήσουν. GINGER ALE: Η μυστηριώδης «Αμερικανίδα» γοητεύει με τον έντονο χαρακτήρα της και αποτελεί βασικό προϊόν της εταιρείας από το 1870. SODA WATER: Όσο απλό και αν φαντάζει ένα ανθρακούχο νερό, για τον Jacob Schweppe –πριν από 232 χρόνια- το να δημιουργήσει τη δική του πρωτοποριακή μέθοδο προσθήκης ανθρακικού, παρατηρώντας την ικανότητα της φύσης να παράγει ανθρακούχα φυσικά νερά, είχε αναδειχθεί σε σκοπό της ζωής του. INDIAN TONIC WATER: Απολαμβάνοντάς το σκέτο ή σε κοκτέιλ το Indian tonic water, που δημιουργήθηκε το 1870, αναδεικνύεται στο καταλληλότερο δροσιστικό και τονωτικό αναψυκτικό, με την ελαφριά πικρή επίγευση.

MOJITO FLAVOR

Ένα απολαυστικό κοκτέιλ που θα γίνει η αγαπημένη σας επιλογή και θα δροσίσει τις ημέρες και τις νύχτες του φετινού καλοκαιριού. Η νέα πρόταση της Schweppes ξεσηκώνει τις αισθήσεις συνδυάζοντας αρώματα μέντας και lime για να δημιουργήσει το αγαπημένο σας mojito χωρίς την προσθήκη αλκοόλ. Απολαύστε το παγωμένο ή σε συνδυασμό με εξεζητημένα υλικά δημιουργώντας απολαυστικά cocktails, και mocktails.

Aπολαύστε υπεύθυνα.

entertainment.in.gr

Sports in

Γιατί δεν παίζουν στην Αγγλία ο Μασούρας και ο Ντόη

Ο Ολυμπιακός θα κοντραριστεί με την Άστον Βίλα στις 2 Μαϊου χωρίς τους δύο ποδοσφαιριστές του.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024