Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κερδίστε προσκλήσεις για τη μουσική παράσταση «Ψυχή και Σώμα» στο Μέγαρο

Κερδίστε προσκλήσεις για τη μουσική παράσταση «Ψυχή και Σώμα» στο Μέγαρο

«Ψυχή και Σώμα», μία απρόβλεπτη μουσική συνεύρεση, που παντρεύει την παράδοση με το σήμερα. Συμπληρώστε τη φόρμα και κερδίστε διπλές προσκλήσεις για τη συναυλία. Οι τυχεροί θα ειδοποιηθούν με e-mail. Ο Κωνσταντίνος Τσαχουρίδης (φωνή) και ο Ματθαίος Τσαχουρίδης (ποντιακή λύρα) μαζί με 15 εξαιρετικούς μουσικούς συνομιλούν επί σκηνής με ήχους των Puccini, Tchaikovsky, Χατζιδάκι, Πλέσσα, […]

«Ψυχή και Σώμα», μία απρόβλεπτη μουσική συνεύρεση, που παντρεύει την παράδοση με το σήμερα.
Συμπληρώστε τη φόρμα και κερδίστε διπλές προσκλήσεις για τη συναυλία.
Οι τυχεροί θα ειδοποιηθούν με e-mail.

Ο Κωνσταντίνος Τσαχουρίδης (φωνή) και ο Ματθαίος Τσαχουρίδης (ποντιακή λύρα) μαζί με 15 εξαιρετικούς μουσικούς συνομιλούν επί σκηνής με ήχους των Puccini, Tchaikovsky, Χατζιδάκι, Πλέσσα, Rodrigo, συναντούν τον Στέλιο Καζαντζίδη, ανταμώνουν με την ελληνική παράδοση, τις μουσικές γειτονιές του κόσμου και συστήνουν τις δικές τους συνθέσεις.

Τόσο η ακαδημαϊκή όσο και η καλλιτεχνική πορεία των δύο αδελφών, αποτέλεσε πόλο έλξης για μια σειρά διακρίσεων από φορείς εντός και εκτός συνόρων.

Στην Ελλάδα γνωρίσαμε τον Κωνσταντίνο και τον Ματθαίο Τσαχουρίδη από τη συνεργασία τους με τον Μίμη Πλέσσα στα Παιδιά της Νιόβης (ΝΕΤ) αλλά και από τη συμμετοχή τους σε μουσικές παραγωγές στο Ηρώδειο, το Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου, το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και Θεσσαλονίκης.

Σταθμός στη μέχρι τώρα πορεία τους αποτελεί το ειδικά γραμμένο για τη φωνή του Κωνσταντίνου Μοιρολόι για την Άλωση της Κωνσταντινούπολης από τον διάσημο άγγλο συνθέτη Sir John Tavener (1944 – 2013) καθώς και η απονομή του πρώτου βραβείου, από το Ίδρυμα Τεχνών Μεγάλης Βρετανίας, στον Ματθαίο, ως τον «καλύτερο ερμηνευτή μη Δυτικού οργάνου». Αξιοσημείωτη είναι επίσης και η καλλιτεχνική διεύθυνση και εποπτεία των δύο αδελφών στο 21ο Διεθνές Βυζαντινό Συνέδριο του Λονδίνου με πρόεδρο τη Lady Marina Marks, υπό την αιγίδα του πρίγκιπα Καρόλου της Ουαλίας.

Σε συνέχεια της ενθουσιώδους αποδοχής από κριτικούς και κοινό σε μια σειρά sold out εμφανίσεων στο εξωτερικό – Kristiansand Tower (Νορβηγία), Saad Hall και Art Palace (Ιράκ), Gasteig kulturzentrum-Μόναχο, Liderhalle-Στουτγκάρδη (Γερμανία), Victoria Hall (Ελβετία), Talar Vahdat Hall (Ιράν), Royal Albert Hall, Queen Elizabeth Hall, WOMAD Festival (Αγγλία), καθώς και σε σημαντικά πολιτιστικά κέντρα σε Ρωσία, Καναδά, Η.Π.Α., Κύπρο, Βουλγαρία, Αυστραλία κ.α. – παρουσιάζουν για πρώτη φορά τη μουσική παράσταση «Ψυχή και Σώμα» στο κοινό της Αθήνας στις 9 Μαΐου 2015 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

– Συμμετέχει ο διακεκριμένος καλλιτέχνης Hussein Zahawy στα κρουστά.
– Τα τραγούδια «Ποτέ πια γενοκτονία» και «Ο υπέροχος ύμνος της αγάπης» θα συνοδεύσει στο πιάνο ο Μίμης Πλέσσας.

Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, Αίθουσα Χρήστος Λαμπράκης

Τιμές εισιτηρίων: Φοιτητικά: €8, Ζώνη Γ: €10, Ζώνη Β: €20, Ζώνη Α: €25, Διακεκριμένη Ζώνη: €40
Προπώληση: Εκδοτήρια ΜΜΑ, viva.gr

Sports in

«Ολυμπιακός όπως λέμε Μπαρτσελόνα» !

Ο Τόνσεκ Στερν μια μέρα μετά τη δική του μεγαλειώδη παράσταση αποθεώνει τον Ολυμπιακό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024