Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Χορός στο Aίθριο των Μουσών με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα χορού με ελεύθερη είσοδο

Χορός στο Aίθριο των Μουσών με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα χορού με ελεύθερη είσοδο

Η Μουσική Βιβλιοθήκη γιορτάζει την Παγκόσμια ημέρα χορού με χορευτικά δρώμενα για όλους στο Aίθριο των Μουσών και είσοδο ελεύθερη. Ο εορτασμός της Παγκόσμιας Ημέρας Χορού καθιερώθηκε από τη Διεθνή Επιτροπή Χορού του Διεθνούς Ινστιτούτου Θεάτρου και γιορτάζεται από την παγκόσμια χορευτική κοινότητα κάθε χρόνο στις 29 Απριλίου, με αφορμή τη γέννηση του Jean-Georges Noverre […]

Η Μουσική Βιβλιοθήκη γιορτάζει την Παγκόσμια ημέρα χορού με χορευτικά δρώμενα για όλους στο Aίθριο των Μουσών και είσοδο ελεύθερη.
Ο εορτασμός της Παγκόσμιας Ημέρας Χορού καθιερώθηκε από τη Διεθνή Επιτροπή Χορού του Διεθνούς Ινστιτούτου Θεάτρου και γιορτάζεται από την παγκόσμια χορευτική κοινότητα κάθε χρόνο στις 29 Απριλίου, με αφορμή τη γέννηση του Jean-Georges Noverre (29 Απριλίου 1727), ενός σπουδαίου αναμορφωτή της τέχνης του χορού.

Στη γιορτή θα συμμετάσχουν: η Σχολή Χορού Χοροχρόνος, οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΑΞΙΑ σε συνεργασία με το House of Perfoming Arts και οι Salsa Sinners που θα μας παρουσιάσουν ένα πλούσιο θέαμα από κλασικό και σύγχρονο χορό με στοιχεία latin και salsa. Η λήξη της βραδιάς επιφυλάσει μια χορευτική έκπληξη για όσους επηρεαστούν και θελήσουν να…χορέψουν!

Τετάρτη 29 Απριλίου
17:30 – 18:00
Οι καθηγητές και οι σπουδαστές της σχολής χορού «Χοροχρόνος» σε μια διαδρομή γεμάτη χορό και κίνηση με αφορμή τα χρώματα, τη ζωγραφική και τη γλυπτική.
18:00 – 18:15 Oι σπουδαστές του ΙΕΚ Αξία, σε συνεργασία με το House of Performing Arts θα παρουσιάσουν μια σύνθεση κλασικού και σύγχρονου χορού με λάτιν στοιχεία.
18:15 – 19:00 Salsa Sinners. Η ξεχωριστή αυτή χορευτική ομάδα επικεντρώνεται στον τρόπο έκφρασης του κάθε ανθρώπου μέσω της salsa μιας παγκόσμιας πλέον γλώσσας με τόσες «διαλέκτους» όσοι είναι και αυτοί που τη χορεύουν.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024