Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2017, 12:55

in.gr » Ψυχαγωγία

Ένα λαμπερό κοκτέιλ και ένα ενδιαφέρον δείπνο στον 5ο όροφο του «Νιάρχος»

Σημαντικά ονόματα της επιχειρηματικής, πνευματικής και κοινωνικής ζωής «γέμισαν» τα θεωρεία της πολυτελούς, «κατακόκκινης» αίθουσας η οποία φιλοξενεί τις παραστάσεις της Εθνικής Λυρικής Σκηνής. Αμέσως μετά το τέλος της «Ηλέκτρας» πολλοί «ανηφόρισαν» στον πέμπτο όροφο του Κέντρου Πολιτισμού, Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Πρόκειται, σύμφωνα με την προσωπική μου γνώμη, για το εντυπωσιακότερο, το πλέον θεαματικό σημείο του Πάρκου. Η θέα στην πόλη, ιδιαίτερα το βράδυ, όταν τα φώτα ανάβουν, είναι απλά συγκλονιστική.

Μπουφέδες με μεγάλη ποικιλία εδεσμάτων είχαν τοποθετηθεί στην κυρίως αίθουσα. Οι καλεσμένοι στο κοκτέιλ συζητούσαν γύρω από τις εντυπώσεις τους για την παράσταση, δοκιμάζοντας τις γαστριμαργικές προτάσεις της ταλαντούχας ομάδας σεφ και ζαχαροπλαστών του ξενοδοχείου «Athens Plaza» της Πλατείας Συντάγματος.

Λίγο αργότερα, κάποιοι οι οποίοι διέθεταν ένα μπλε καρτελάκι, μπορούσαν να «περάσουν» σε ένα ειδικό χώρο κοντά στις τεράστιες τζαμαρίες. Εκεί όπου σερβιρίστηκε το μενού με πρώτο και δεύτερο πιάτο και επιδόρπιο.

Η Ντόρα Μπακογιάννη, ο Ισίδωρος Κούβελος, η Εριέττα Λάτση, η Όλγα Κεφαλογιάννη, ο τέως υπουργός και η κυρία Κωστή Χατζηδάκη, ο επιχειρηματίας Δημήτρης Καλλιτσάντσης, ο οποίος συνοδευόταν από την κόρη του Μαρία, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Alpha Bank κ. Δήμος Ματζούνης, η Νούλη Μανώλη, το ζεύγος Μανιά, το ζεύγος Γιάννη Πλακιωτάκη ήταν εκεί.

Η Αγνή Μπάλτσα η οποία ανέβηκε αρκετά αργότερα στον πέμπτο όροφο, έγινε, όπως είναι φυσικό, το επίκεντρο της προσοχής.

Τι παίζει τώρα Ταινίες της ημέρας