Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πανικός στην άφιξη της Ρεάλ στο Βελιγράδι: «Δεν πρόκειται να κοιμηθείτε!»

Πανικός στην άφιξη της Ρεάλ στο Βελιγράδι: «Δεν πρόκειται να κοιμηθείτε!»

Η Ρεάλ έφτασε στο Βελιγράδι για το ματς με την Παρτιζάν υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας. Χαμός από τον κόσμο των Σερβών, ανήρτησαν απειλητικά πανό κατά των Μαδριλένωνω

Η Ρεάλ Μαδρίτης εδώ και λίγες ώρες βρίσκεται στη Σερβία για το Game 3 της σειράς με την Παρτιζάν, λίγες μέρες μετά το απίστευτο επεισόδιο και το ξύλο μέσα στο παρκέ ανάμεσα στους παίκτες των δύο ομάδων.

Το κλίμα είναι τεταμένο στο Βελιγράδι, με τον κόσμο της Παρτιζάν να υποδέχεται με… άγριες διαθέσεις την αποστολή της βασίλισσας για το αποψινό ματς στο αεροδρόμιο, έχοντας αναρτήσει απειλητικά πανό σε όλες τις αερογέφυρες και τους δρόμους, όπου θα περνούσαν οι Μαδριλένοι.

Οι φανατικοί της Παρτιζάν ετοιμάζονται για «μάχη», ωστόσο, η Ρεάλ έφτασε με ασφάλεια στο ξενοδοχείο, όπου επίσης υπάρχει όλο το 24ωρο ισχυρή αστυνομική δύναμη, ενώ ανάλογη προστασία έχει προβλεφθεί στις μετακινήσεις της αποστολής προς και από το γήπεδο, αλλά φυσικά και εντός της «Stark Arena».

«Ήσασταν βασιλιάδες, τώρα θα είστε πόρνες», ανέφερε ένα από αυτά. «Μπάσταρδε Αργεντινέ», ένα άλλο για τον τιμωρημένο Γκάμπριελ Ντεκ. «Γύφτισσες πόρνες. Γ@@@στε τη Ρεάλ!», ένα τρίτο, ενώ ένα ακόμη ανέφερε «δεν πρόκειται να κοιμηθείτε!». Η αστυνομία πάντως έσπευσε να τα απομακρύνει γρήγορα.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Παρτιζάν προηγείται με 2-0 στη σειρά μετά τις δύο νίκες στη Μαδρίτη, αλλά το κλίμα μυρίζει μπαρούτι μετά τις συμπλοκές παικτών στο Game 2, που απέφερε τις τιμωρίες των Λεσόρ (με μία αγωνιστική), Πάντερ (με δύο αγωνιστικές), Ντεκ (με μία αγωνιστική) και Γιαμπουσέλε (με πέντε αγωνιστικές).

Παρτιζάν: Υποδοχή με πανό σε αερογέφυρες για τη Ρεάλ Παρτιζάν: Υποδοχή με πανό σε αερογέφυρες για τη Ρεάλ

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024