Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
MasterChef: «Κατέρρευσαν» οι σεφ – «Δεν είχαμε να φάμε, μας έφερναν φαγητό οι γείτονες»

MasterChef: «Κατέρρευσαν» οι σεφ – «Δεν είχαμε να φάμε, μας έφερναν φαγητό οι γείτονες»

«Λύγισαν» οι επίδοξοι σεφ του MasterChef. Θυμήθηκαν ιστορίες από τα παιδικά τους χρόνια και συνάντησαν τις μητέρες τους στο πλατό.

Μια δοκιμασία στο MasterChef επιφύλασσε πολλές συγκινήσεις και αναμνήσεις στους επίδοξους σεφ. Σε μια προσπάθεια να ανατρέξουν στην παιδική τους ηλικία και να θυμηθούν το αγαπημένο τους φαγητό, δόθηκαν στους παίκτες τάπερ με φαγητό από τις μητέρες τους.

Τα ταπεράκια στους παίκτες του MasterChef συνοδεύονταν και από ένα γράμμα από τους δικούς τους ανθρώπους. Οι σεφ συγκινήθηκαν και μοιράστηκαν ιστορίες από τα παιδικά τους χρόνια.

Λίγο αργότερα οι μητέρες τους θα έκαναν την εμφάνισή τους στο πλατό, φέρνοντας δάκρυα στα μάτια των διαγωνιζομένων στο MasterChef.

Ακολούθησαν πολύ δυνατές στιγμές στο πλατό με τους μάγειρες να συνταντούν μετά από πολύ καιρό τις μαμάδες τους και να τρέχουν να τις αγκαλιάσουν.

«Δεν είχαμε να φάμε»

Ξεχωριστή ήταν η αναφορά που έκανε ο Γιώργος Πορφύρης στη μητέρα του. Την αποκάλεσε μαχήτρια, λέγοντας ότι έχει καταφέρει τα πάντα μόνη της, με την ιστορία του να αγγίζει τον Σωτήρη Κοντιζά. Στη συνέχεια ξέσπασε σε λυγμούς περιγράφοντας τις οικονομικές δυσκολίες που πέρασε η οικογένειά του.

«Έχουμε περάσει στιγμές που όντως δεν είχαμε να φάμε και μας έφερναν φαγητό οι γείτονες. Να πρέπει να κάνεις δουλειές που δεν σου αρέσουν και δυο δουλειές μόνο και μόνο, για να βρούμε τον δρόμο μας», δήλωσε στις κάμερες ο Γιώργος Πορφύρης.

Δύσκολα παιδικά χρόνια έζησε και ο Στέφανος Χίλας, ο οποίος αποκάλυψε on camera ότι η μαμά του έκλαιγε επειδή εκείνος δεν έβρισκε φαγητό στο ψυγείο.

«Στεφανάκο μας, ελπίζω να είσαι καλά και να απολαύσεις το αγαπημένο σου φαγητό. Μας λείπεις πολύ» έγραψαν στο γράμμα οι δικοί του άνθρωποι.

Λόγια που του έφεραν αναμνήσεις από τους γονείς του και τη μητέρα του. «Ό,τι έχουν κάνει στη ζωή τους, το έχουν κάνει για μένα. Παράτησαν τη δική ζωή τους γιατί γεννήθηκα με στραβά πόδια τότε», σημείωσε ο σεφ που δάκρυσε μπροστά στις κάμερες. «Είναι μια τεράστια ιστορία και όταν την έχεις μέσα σου, καταρρέεις».

Sports in

Την ενοχή του οδηγού για το θάνατο του Ιάσονα προτείνει ο εισαγγελέας

«Η αμέλεια του κατηγορούμενου είναι βαρύτατη...» υποστήριξε ο εισαγγελέας, με τον οδηγό να τονίζει ότι «ακόμη και σήμερα η οδηγία της Αστυνομίας είναι αν υπάρχει επίσημος να μπαίνει έτσι».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024