Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κι όμως! Tραγουδίστρια αποκοιμήθηκε σε πρώτο ραντεβού;

Κι όμως! Tραγουδίστρια αποκοιμήθηκε σε πρώτο ραντεβού;

Σε ένα από τα πιο αστεία περιστατικά σε πρώτο της ραντεβού αναφέρθηκε η τραγουδίστρια Παυλίνα Βουλγαράκη.

Με άκρως εξομολογητική διάθεση η τραγουδίστρια Παυλίνα Βουλγαράκη. Με αφορμή τις τελευταίες της εμφανίσεις, μίλησε στην εκπομπή Happy Day για τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα.

Από την περιοδεία της με τον Γιώργο Σαμπάνη και την μπάντα της μέχρι το πρώτο single του τέταρτου δίσκου της.

Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στην ιεροτελεστία που ακολουθεί πριν από τις εμφανίσεις της.

«Πριν από κάθε μου εμφάνιση καθαρίζω όλο τον χώρο ενεργειακά με φασκόμηλο και προσεύχομαι. Χρειάζομαι λίγο χρόνο μόνη μου. Να ευχαριστήσω τον Θεό που είμαι εδώ και κάνω τη δουλειά που μου αρέσει και έρχεται κόσμος. Εύχομαι να φύγουν οι άνθρωποι έχοντας πάρει κάτι», σημείωσε η Παυλίνα Βουλγαράκη.

Σημειώνοντας πως ήταν πάντα απαισιόδοξη, η Παυλίνα Βουλγαράκη θεωρεί πολύ μεγάλη νίκη το ότι έχει περάσει πλέον στην άλλη όχθη.

«Ξεκίνησα να ασχολούμαι με ένα πιο πνευματικό μονοπάτι με αφορμή την απώλεια ενός φίλου μου. Η απώλεια ενός φίλου μου με έκανε να αναθεωρήσω τον τρόπο σκέψης μου», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Νέα ζωή μετά την κρίση πανικού

«Πριν δύο χρόνια έπαθα μια τρελή κρίση πανικού στη διάρκεια συνέντευξης κι έχασα κάθε επαφή με το περιβάλλον. Χρειάστηκε να πάω σε γιατρό. Από τότε είπα πως θα χαίρομαι με τη δουλειά μου, αλλιώς θα κάτσω σπίτι μου», συμπλήρωσε η Παυλίνα Βουλγαράκη.

Ήταν τότε που ξεκίνησε να εστιάζει στο να είναι καλά.

«Όταν είπα πως δυσκολεύομαι να κοιμηθώ από παιδί, έβλεπα δημοσιεύματα που μιλούσαν για τη σπάνια ασθένειά μου. Με αυτό γέλασα τόσο πολύ. Με ρωτάνε σε κάθε συνέντευξη», σημείωσε χαμογελώντας η Παυλίνα Βουλγαράκη.

Αποκαλύπτοντας πως είναι μόνη της εδώ και αρκετό καιρό και έχει εστιάσει στον εαυτό της, η Παυλίνα Βουλγαράκη αναφέρθηκε και σε ένα αστείο ραντεβού.

«Θεϊκό πρώτο ραντεβού με άνθρωπο που ήμασταν και χρόνια μετά μαζί. Ήμουν πάρα πολύ κουρασμένη και όσο μου μίλαγε με πήρε ο ύπνος κανονικά».

Οι λάθος επιλογές

Η Παυλίνα Βουλγαράκη αναφέρθηκε και στην κακοποιητική σχέση που είχε στο παρελθόν. «Ήμουν πολύ μικρή τότε, είχαμε σχέση με αυτόν τον άνθρωπο.

Δυσκολεύτηκα μετά να καταλάβω τι είναι υγιές. Στην επόμενη σχέση, επειδή δεν υπήρχε φυσική βία, θεώρησα ότι είναι νορμάλ, να σε απαξιώνει ο άλλος, να σε εκφοβίζει», υπογράμμισε.

Sports in

LIVE: Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας

Παρακολουθήστε live στις 17:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας για την 4η αγωνιστική του Top-6 της Stoiximan Basket League. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ3.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024