Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Εσκασε «βόμβα» για τον Ρονάλντο από την Χεορχίνα

Εσκασε «βόμβα» για τον Ρονάλντο από την Χεορχίνα

Χωρίζουν Ρονάλντο και Χεορχίνα; Η βίλα που της αφήνει ο CR7 και τα εκατομμύρια που θα διεκδικήσει η ινφλουένσερ.

Στα πρόθυρα του χωρισμού βρίσκεται ο Κριστιάνο Ρονάλντο με τη Χεορχίνα, σύμφωνα με τον διεθνή Τύπο και οι φήμες οργιάζουν για το τίμημα που θα πρέπει να πληρώσει ο πορτογάλος σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου στην ισπανοαργεντίνα ινφλουένσερ.

Ρονάλντο και Χεορχίνα είναι ζευγάρι από τον Ιανουάριο του 2017. Καρπός του έρωτά τους είναι η Αλάνα, ενώ από τα δίδυμα κατάφερε να επιβιώσει μόνο η Μπέλα.

Η θερμοκρασία στη σχέση του ζευγαριού το τελευταίο διάστημα δείχνει αρκετούς βαθμούς κάτω από το μηδέν. Η τελευταία κοινή φωτογραφία που ανέβασε ο CR7 στα social media ήταν στις 14 Φεβρουαρίου. Εκτοτε το ζευγάρι δείχνει να ζει χωριστά. Πρόσφατα ο Ρονάλντο εθεάθη να βγαίνει μόνος του από εστιατόριο ενώ η Χεορχίνα ταξίδεψε με τα παιδιά στη Μαδρίτη. Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν πως το ζευγάρι καυγάδισε έντονα λίγο πριν επιβιβαστεί στο ιδιωτικό αεροσκάφος του ποδοσφαιριστή φωνάζοντας ο ένας στον άλλον μπροστά σε κόσμο.

«Ολο ψωνίζει, ψωνίζει, ψωνίζει», φέρεται να λέει ο CR7 στον κύκλο του για τη Χεορχίνα η οποία περνά ατελείωτες ώρες στα Mall κάνοντας shopping.

Παρά τη φημολογία για καυγάδες και ψυχρό κλίμα μεταξύ του Ρονάλντο και της Χεορχίνα, καμία από τις κατά τ’ άλλα υπερδραστήριες αδερφές του ποδοσφαιριστή στα social media ή η μητέρα του δεν έχουν κάνει κάποιο σχόλιο.

Στην περίπτωση που το διάσημο ζευγάρι τραβήξει διαφορετικούς δρόμους, ένα είναι βέβαιο: η Χεορχίνα θα πάρει τη βίλα στη Λα Φίνκα, που βρίσκεται στα περίχωρα της Μαδρίτης. Ο Ρονάλντο είχε αγοράσει το σπίτι το 2009 και το 2019 το άφησε στη Χεορχίνα, στην επικαιροποιημένη διαθήκη του.

8 εκατ. η βίλα

Η αξία της βίλας εκτιμάται κοντά στα οκτώ εκατ. ευρώ. Διαθέτει είκοσι δωμάτια μεταξύ των οποίων και πέντε σουίτες.

Μόνο το δωμάτιο του CR7 διαθέτει δύο ντουλάπες και δύο μπάνια, καθένα με το δικό του τζακούζι. Εχει επίσης πισίνα στην ταράτσα, ένα ποδοσφαιρικό γήπεδο, μεγάλους κήπους και ένα τεράστιο γκαράζ για την πολύτιμη συλλογή αυτοκινήτων του ιδιοκτήτη της.

Η βίλα σχεδιάστηκε από τον «αρχιτέκτονα των διάσημων» Χοακίν Τόρες και αρχικά διέθετε λίγα έπιπλα αλλά αρκετά έργα τέχνης. Μέχρι τη στιγμή που ανέλαβε την κατάσταση η Χεορχίνα κάνοντας ριζική ανακαίνιση πρόσφατα.

Τον πρώτο καιρό που έβγαινε με τον Ρονάλντο η Ισπανοαργεντίνα πήγε να πάρει ένα ποτήρι νερό από την κουζίνα και χάθηκε. Χρειάστηκε να περάσει μισή ώρα για να επιστρέψει στο σαλόνι.

Σύμφωνα με το πορτογαλικό τηλεοπτικό δίκτυο CMTV  στην περίπτωση που το ζευγάρι χωρίσει η Χεορχίνα θα διεκδικήσει το 35% της περιουσίας του Ρονάλντο, ήτοι 350 εκατ. ευρώ. Το ιδανικό σενάριο μια προσεχούς σαπουνόπερας.

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 60-50: Ισοφάρισε σε 2-2 και ο τίτλος θα κριθεί σε πέμπτο παιχνίδι

Ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε την σειρά με τον Ολυμπιακό (60-50), στους τελικούς της Α1 Μπάσκετ Γυναικών και πλέον όλα θα κριθούν στο 5ο ματς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024