Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Έκαναν τατουάζ στα παιδιά τους και μετά τους έκοψαν το δέρμα

Έκαναν τατουάζ στα παιδιά τους και μετά τους έκοψαν το δέρμα

Η αστυνομία της Ζαβάλα συνέλαβε τη Μέγκαν και τον Γκάνερ Φαρ, οι οποίοι κατηγορούνται για κακοποίηση των παιδιών και παράνομη κράτηση.

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στο Τέξας των ΗΠΑ, καθώς ένα ζευγάρι έκανε τατουάζ στα ανήλικα παιδιά του και στη συνέχεια προσπάθησε να τα αφαιρέσει κόβοντάς τους το δέρμα για να γλιτώσει τη σύλληψη.

Όπως αναφέρει η New York Post, η μητέρα Μέγκαν και ο πατριός Γκάνερ Φαρ, κατηγορούνται πως ακινητοποίησαν τα παιδιά τους, ηλικίας 5 και 9 ετών με ένα σχοινί, έκλεισαν το στόμα τους με ταινία και τα μάτια με ένα πανί προτού πιέσουν τη βελόνα τατουάζ στο δέρμα τους.

Το ζευγάρι σύμφωνα με την αστυνομία έκανε τατουάζ στο πόδι του 5χρονου κοριτσιού και στο μπράτσο του 9χρονου αγοριού.

Μόλις ανέλαβαν οι Υπηρεσίες Προστασίας Παιδιών (CPS), η 27χροη Μέγκαν και ο 23χρονος Γκάνερ Φαρ, έκοψαν, έγδαραν και προσπάθησαν να καθαρίσουν το δέρμα των παιδιών χρησιμοποιώντας χυμό λεμονιού για να αφαιρέσουν τα τατουάζ.

«Υπήρχαν εμφανείς τραυματισμοί»

«Υπήρχαν εμφανείς τραυματισμοί στο παιδί στο συγκεκριμένο σημείο του τατουάζ και φαινόταν ότι η σάρκα είχε αφαιρεθεί στο σημείο του σώματος που ήταν το τατουάζ και αυτό συνέβη τη στιγμή που ανέλαβε η CPS μετά από καταγγελίες για κακοποίηση παιδιών», ανέφερε στο τοπικό ειδησεογραφικό δίκτυο KTRE, ο αρχηγός της αστυνομίας της Ζαβάλα, Τζέιμς Ντένμπι.

Ο βιολογικός πατέρας των παιδιών και η μητριά τους εντόπισαν το μελάνι στα παιδιά και ρώτησαν τη μητέρα τους για τα τατουάζ, τότε η Μέγκαν Φαρ γέλασε και έφυγε.

Ο πατέρας των παιδιών κάλεσε τις αρμόδιες υπηρεσίες, οι οποίες ξεκίνησαν να ερευνούν το συμβάν και στις 17 Απριλίου κάλεσαν την αστυνομία.

Η CPS πήρε τον 9χρονο και την 5χρονη καθώς και τα ακόμα δύο μικρότερα αδέρφια τους και τα μετέφεραν στο νοσοκομείο για θεραπεία.

Η αστυνομία πήρε κατάθεση από τα παιδιά σχετικά με την καταγγελλόμενη κακομεταχείριση και ανακάλυψε κατά την έρευνά της που κράτησε μία εβδομάδα ένα κιτ τατουάζ.

«Κάποια εμφανίστηκε και υποστήριξε ότι δανείστηκε από τον Γκάνερ ένα κιτ τατουάζ, αλλά όπως είπε δεν ήξερε ότι θα το χρησιμοποιούσε σε παιδιά», είπε ακόμα ο Ντένμπι.

Η αστυνομία της Ζαβάλα συνέλαβε τη Μέγκαν και τον Γκάνερ Φαρ, οι οποίοι κατηγορούνται για κακοποίηση των παιδιών και παράνομη κράτηση. Ο αρχές έθεσαν εγγύηση 35.000 δολαρίων για τον καθένα τους.

Τα παιδιά βρίσκονται πλέον υπό την επιμέλεια της υπηρεσίας προστασίας ανηλίκων.

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024