Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Φοβάται ακόμα μετά την επίθεση με σπαθί σαμουράι - «Ήρθε και με κάρφωσε στην κοιλιά»

Φοβάται ακόμα μετά την επίθεση με σπαθί σαμουράι – «Ήρθε και με κάρφωσε στην κοιλιά»

«Εύχομαι να μην μου ξανατύχει αν τυχόν βγει έξω», είπε ο 47χρονος ένα χρόνοα μετά την επίθεση που παραλίγο να του στοιχίσει τη ζωή.

Στο σημείο, όπου δέχθηκε την επίθεση με σπαθί σαμουράι, η οποία παραλίγο να του στοιχίσει τη ζωή βρέθηκε ξανά ένα χρόνο μετά, ο 47χρονος Φώτη Τούνας.

Ο 47χρονος επέστρεψε με την κάμερα του MEGA και του «Live News», στο πρώην στρατόπεδο Μεγάλου Αλεξάνδρου στη Θεσσαλονίκη, όπου πριν από περίπου έναν χρόνο,  το πρωινό της 28ης Μαΐου λίγο έλειψε να χάσει τη ζωή του.

Ο Φώτης Τούνας είχε βγάλει τον σκύλο του βόλτα. Η παρατήρηση στον 63χρονο να μην πετάει σάπια κρέατα στο πάρκο, ήταν η αφορμή εκείνος να του επιτεθεί.

Η περιγραφή του 47χρονου ακόμα και σήμερα συγκλονίζει. «Ήταν εδώ, πετούσε τα κρέατα και του φώναξα να σταματήσει. Αυτός γύρισε και μου λέει «τι θες ρε», τα σκυλιά τα τρώνε τα κρέατα».

«Όπως είμαι σκυμμένος και τα μαζεύω, ακούω αυτόν να μου φωνάζει ‘τώρα θα δεις’. Γυρνάω απορημένος και τον βλέπω να βγάζει ένα σπαθί και να έρχεται κατά πάνω. Του φωνάζω «τι κάνεις ρε»;».

«Ήρθε από πάνω μου με γουρλωμένα μάτια, μαυρισμένα, έσκυψε και μου κάρφωσε το σπαθί στην κοιλιά», είπε χαρακτηριστικά ο Φώτης Τούνας.

Το περιστατικό συνέβη μπροστά στα μάτια περαστικών. Ο δράστης, μετά την πράξη του, μάζεψε το σπαθί του και εξαφανίστηκε. Ο 47χρονος προσπάθησε να τον σταματήσει, αλλά οι δυνάμεις του τον εγκατέλειψαν.

«Δεν ένιωσα πόνο, περισσότερη ήταν η ταραχή μου. Έλεγα τι μου συμβαίνει τώρα. Άρχισα να ζαλίζομαι, να χάνω τον αέρα μου, είχα εσωτερική αιμορραγία», είπε ακόμα ο 47χρονος.

«Επιτέθηκε και σε κοπέλα με γάντζο»

Ο Φώτης Τούνας χρειάστηκε να υποβληθεί σε εγχείρηση και παρέμεινε αρκετές ημέρες στην εντατική ώσπου τελικά οι γιατροί να καταφέρουν να τον σώσουν.

«Το πιο συγκλονιστικό ήταν όταν με βρήκε μια κοπέλα λίγες μέρες μετά από το δικό μου περιστατικό. Της επιτέθηκε με γάντζο, την χτύπησε, την έπιασε από το σβέρκο και την έσερνε στον δρόμο», είπε ακόμα ο 47χρονος.

Η μπλούζα από την ημέρα της επίθεσης

Με τη δίκη της υπόθεσης να ξεκινάει σήμερα, Παρασκευή, ο 47χρονος ακόμη δεν έχει ξεπεράσει το σοκ, αλλά και τα σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει και που δεν του επιτρέπουν να επιστρέψει στην εργασία του.

Ο  Φώτης Τούνας μίλησε ζωντανά στο MEGA και είχε μαζί του την μπλούζα που φορούσε εκείνο το πρωινό, δείχνοντας και την τρύπα από το σημείο, στο οποίο μπήκε το σπαθί.

«Ήταν μία συγκλονιστική ημέρα που θα μείνει στο μυαλό μου, δεν πρόκειται να φύγει αυτό το πράγμα. Με ταλαιπωρεί ακόμα, πονάω, απαγορεύεται να εργαστώ», είπε.

Ο 63χρονος ισχυρίστηκε στο δικαστήριο ότι δεν ήταν σπαθί, αλλά ένα μπρελόκ – σουγιαδάκι.

«Δεν έχει συνειδητοποιήσει, νομίζω, το κακό που έχει κάνει. Φάνηκε από τη στάση του στο δικαστήριο, ήταν αμετανόητος», είπε ακίμα και συμπλήρωσε πως φοβάται για την επόμενη ημέρα εάν αφεθεί ελεύθερος ο δράστης.

«Εύχομαι να μην μου ξανατύχει αν τυχόν βγει έξω», κατέληξε.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024