Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Καλαμάτα: Ταυτοποιήθηκε ο ένας δράστης της εν ψυχρώ δολοφονίας του 47χρονου

Καλαμάτα: Ταυτοποιήθηκε ο ένας δράστης της εν ψυχρώ δολοφονίας του 47χρονου

Η αστυνομία έχει την περιγραφή των δύο ατόμων που επέβαιναν στο σκουρόχρωμο αυτοκίνητο.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών της στυγερής δολοφονίας του 47χρονου στο κέντρο της Καλαμάτας, σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας.

Οι δύο δράστες διαφεύγουν της σύλληψης και αναζητούνται, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ο ένας από αυτούς έχει ταυτοποιηθεί.

Το θύμα ήταν γνωστός στα κυκλώματα της νύχτας με το παρατσούκλι «Αμερικάνος».

Σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα που ζούσε στο παρελθόν στην Αμερική μαζί με τα αδέρφια του και είχε επιστρέψει στην Καλαμάτα είχε παραβατική συμπεριφορά και ήταν μπλεγμένος με κυκλώματα της νύχτας που είχαν να κάνουν με ναρκωτικά.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, έχει εντοπιστεί το αυτοκίνητο των δραστών στο χωριό Κιτριές της Δυτικής Μάνης, ενώ ήδη έχει ταυτοποιηθεί ο ένας από τους δύο δράστες.

Η Αστυνομία εξέδωσε ανακοίνωση για την πορεία των ερευνών, αναφέροντας τα εξής:

«Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι αστυνομικές έρευνες για την εξιχνίαση υπόθεσης ανθρωποκτονίας που διαπράχθηκε σε βάρος 47χρονου ημεδαπού. Ο 47χρονος δέχτηκε πυροβολισμό από άγνωστο δράστη, ο οποίος μετά το συμβάν επιβιβάστηκε σε όχημα και τράπηκε σε φυγή μαζί με συνεργό του. Ο 47χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου λίγο αργότερα κατέληξε. Δράστες αναζητούνται, ενώ την προανάκριση διεξάγει η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας».

Το χρονικό της δολοφονίας

Όλα έγιναν λίγο πριν τις 11 το πρωί στη συμβολή των οδών Ύδρας και Σόλωνος στο κέντρο της Καλαμάτας.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, άγνωστοι που επέβαιναν σε αυτοκίνητο πλησίασαν τον 47χρονο που επέβαινε σε μοτοσυκλέτα. Αφού πρώτα με το όχημά τους του έκλεισαν το δρόμο, στη συνέχεια βγήκαν και άρχισαν να τον χτυπούν με μανία, ενώ ο ένας εξ αυτών τον πυροβόλησε.

Διέφυγαν από τη Σόλωνος αναπτύσσοντας ταχύτητα, αφήνοντας το θύμα τους αιμόφυρτο και βαριά τραυματισμένο στην άσφαλτο.

Η μηχανή του θύματος στη μέση του δρόμου, ενώ διακρίνονται αίματα στο οδόστρωμα από την αιματηρή επίθεση. Όλα αυτά μέρα μεσημέρι με κόσμο στα πεζοδρόμια, και κίνηση αφού λίγο πιο πέρα βρίσκονται τα Δικαστήρια Καλαμάτας.

Η αστυνομία έχει την περιγραφή των δύο ατόμων που επέβαιναν στο σκουρόχρωμο αυτοκίνητο. Όλα δείχνουν ότι παρακολουθούσαν το θύμα τους και περίμεναν την κατάλληλη ευκαιρία για να δράσουν.

Το θύμα της επίθεσης απεβίωσε λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι μετά από μια τρίωρη μάχη των γιατρών να τον σώσουν, αφού στο Νοσοκομείο έφτασε σχεδόν νεκρός. Του έγινε καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση και επανήλθε, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε χειρουργείο για τα σοβαρά τραύματά του.

Ωστόσο, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, ο 47χρονος κατέληξε.

Sports in

«Τρελάθηκε» ο Μπαρτζώκας: Οι πανηγυρισμοί μετά το τέλος του Παρτίζαν – Ολυμπιακός (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξέσπασε μετά την ανατροπή και το μεγάλο διπλό στο Βελιγράδι και πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024