Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ντάνα Γουάιτ: Χαμός με βίντεο που δείχνει το αφεντικό του UFC να χαστουκίζει τη σύζυγό του

Ντάνα Γουάιτ: Χαμός με βίντεο που δείχνει το αφεντικό του UFC να χαστουκίζει τη σύζυγό του

Τι απαντά ο ίδιος

Σάλος επικρατεί τις τελευταίες ώρες με το βίντεο που κάνει τον γύρο των social media και δείχνει τον Ντάνα Γουάιτ, ιδιοκτήτη του UFC να χαστουκίζει τη σύζυγό του.

Το βίντεο είναι από ένα πάρτι την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στο Μεξικό. Σε αυτό φαίνεται το επί σειρά ετών αφεντικό του UFC και η σύζυγός του διασκέδαζαν στις VIP θέσεις του κλαμπ El Squid Roe στο Cabo San Lucas του Μεξικού.

Το αδιανόητο περιστατικό

Το βίντεο του περιστατικού που δημοσίευσε το TMZ δείχνει τον Γουάιτ να σκύβει για να πει κάτι στη σύζυγό του. Εκείνη απάντησε χαστουκίζοντάς τον στο πρόσωπο και εκείνος ανταπέδωσε, χαστουκίζοντάς τη δύο φορές με τους δυο τους να χωρίζονται γρήγορα στη συνέχεια.

«Η σύζυγός μου κι εγώ ήμασταν έξω για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς και συνέβη αυτό» δήλωσε ο Γουάιτ μιλώντας στο TMZ. «Είμαι από εκείνους που υποστηρίζουν ότι δεν υπάρχει ποτέ, μα ποτέ δικαιολογία για έναν άντρα να σηκώσει χέρι σε μια γυναίκα. Και τώρα είμαι εδώ και μιλάω γι’ αυτό».

Ο Γουάιτ δήλωσε επίσης ότι η μεγαλύτερη ανησυχία του είναι τα τρία παιδιά που έχει με τη σύζυγό του.

Τι απαντά ο ίδιος

«Η σύζυγός μου και εγώ είμαστε παντρεμένοι σχεδόν 30 χρόνια» δήλωσε ο Γουάιτ. «Γνωριζόμαστε από τότε που ήμασταν 12 ετών. Προφανώς έχουμε περάσει πολλά μαζί. Έχουμε τρία παιδιά και αυτή είναι μια από τις καταστάσεις που είναι φρικτές. Ντρέπομαι, αλλά είναι επίσης μια από εκείνες τις καταστάσεις που αυτή τη στιγμή ανησυχούμε περισσότερο για τα παιδιά μας. Δείξαμε στα παιδιά το βίντεο και είμαστε πιο συγκεντρωμένοι στην οικογένειά μας αυτή τη στιγμή. Η σύζυγός μου και εγώ προφανώς αγαπιόμαστε. Αυτή είναι απλώς μια από αυτές τις ατυχείς καταστάσεις».

Παράλληλα, ο επικεφαλής του UFC,  του μεγαλύτερου οργανισμού στον κόσμο που διοργανώνει αγώνες μεικτών πολεμικών τεχνών, επιβεβαίωσε ότι είχαν πιει.

«Υπήρχε σίγουρα πολύ αλκοόλ, αλλά αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία» δήλωσε. «Κυριολεκτικά δεν βρίσκω καμία δικαιολογία γι’ αυτό το πράγμα. Δεν έχει ξανασυμβεί ποτέ στο παρελθόν. Είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει. Οι άνθρωποι θα πουν αυτό που θα πουν. Ο,τι κι αν λένε οι άνθρωποι, το αξίζω».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024