Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
To Pornhub αποκαλύπτει: Αυτή την κατηγορία προτιμούν οι Έλληνες

To Pornhub αποκαλύπτει: Αυτή την κατηγορία προτιμούν οι Έλληνες

Αυτή είναι η κατηγορία που «φτιάχνει» τους Έλληνες!

Μια… είδηση που περιμέναμε με αγωνία, καθώς πλησιάζουμε στο τέλος το 2022, επιτέλους έγινε γνωστή!

Το Pornhub, η γνωστή ιστοσελίδα ερωτικού περιεχομένου, λίγο πριν ολοκληρωθεί η χρονιά, έδωσε στη δημοσιότητα την καθιερωμένη της ανασκόπηση αναφορικά με όλα όσα προτίμησαν οι επισκέπτες της τη χρονιά που πέρασε.

Μάλιστα, μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει η κατηγορία που προτιμούν περισσότερο οι Έλληνες.

Δείτε αναλυτικά…

Για 9ο έτος, το Pornhub παρουσιάζει τις πιο πιο δημοφιλείς τάσεις, όρους, αναζητήσεις του 2022, κάνοντας παράλληλα, μια ανακεφαλαίωση όλων όσων συνέβησαν κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Στην ανασκόπηση υπάρχουν πολύχρωμα infographics γεμάτα με δεδομένα που συγκεντρώθηκαν από τους στατιστικολόγους του Pornhub.

Κάθε χρόνο, η ομάδα Insights και οι στατιστικολόγοι του Pornhub εξετάζουν δεδομένα από δισεκατομμύρια επισκέψεις για να δουν ποιο περιεχόμενο καθόρισε τη χρονιά.

Όσοι ακολουθούν αυτό το ιστολόγιο γνωρίζουν ότι οι κορυφαίες αναζητήσεις του Pornhub συχνά επηρεάζονται από την ποπ κουλτούρα και άλλα γεγονότα παγκοσμίως. Πολλοί από αυτούς τους όρους ορίζουν το 2022 όχι μόνο στο Pornhub αλλά και στα μεγάλα μέσα ενημέρωσης.

Κορυφαία κατηγορία στις φετινές τάσεις είναι το Reality porn. Η κατηγορία Reality αυξήθηκε κατά +169% για να γίνει μία από τις Top 20 κατηγορίες και ενώ η δημοτικότητα της κατηγορίας Amateur μειώθηκε ελαφρά κατά –19%. Οι στατιστικολόγοι του Pornhub θεωρούν ότι καθώς όλο και περισσότερα Amateur (ερασιτέχνες) μοντέλα γίνονται ερμηνευτές πλήρους απασχόλησης, η ποιότητα των βίντεό τους έχει βελτιωθεί, αλλά οι επισκέπτες εξακολουθούν να αναζητούν Reality porn.

Η κατηγορία Transgender αυξήθηκε κατά +75% και έγινε η 7η πιο δημοφιλής κατηγορία παγκοσμίως. Τα τρανσέξουαλ ήταν η #1 κατηγορία με τις περισσότερες προβολές στη Βραζιλία και η 3η πιο δημοφιλής στις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ιταλία.

Οι όροι με τις περισσότερες αναζητήσεις για το 2022

Εκτός από τους μοντέρνους όρους, η νούμερο ένα παγκόσμια αναζήτηση του Pornhub για το 2022 παρέμεινε το «hentai» (πορνογραφικό κόμικ της Ιαπωνίας) και λίγο πιο πίσω ακολουθεί το «japanese». Η αναζήτηση για «MILF» ανέβηκε στη θέση 3 και έριξε το «λεσβιακό» στην θέση 4.

Η πεντάδα με τις πιο δημοφιλείς αναζητήσεις κλείνει με το «pinay» (Φιλιππινέζα). Οι αναζητήσεις «Ebony» και «Massage» παρουσίασαν πτώση και αντικαταστάθηκαν από τα «big ass», «treesome» και «Latina».

Οι πιο δημοφιλείς πρωταγωνιστές για το 2022

Φέτος, η Abella Danger ήταν η πιο δημοφιλής πρωταγωνίστρια ερωτικού περιεχομένου, ρίχνοντας τη Lana Rhoades στη 2η θέση. Η Angela White ανέβηκε τρεις θέσεις στην κατάταξη, αφήνοντας πίσω της την Eva Elfie και την Riley Reid που κλείνουν το Top 5.

Οι Top 5 πρωταγωνιστές έχουν περισσότερες από 7,1 δισεκατομμύρια προβολές βίντεο όλων των εποχών.

Χωρίς Ελλάδα το Top 20 των κορυφαίων χωρών

Αν νομίζετε ότι οι Έλληνες συγκαταλέγονται στους κορυφαίους λαούς που λατρεύουν να βλέπουν ταινίες με ερωτικό περιεχόμενο, κάνετε μεγάλο λάθος (τουλάχιστον όσον αφορά το Porn Hub).

Για άλλη μια φορά, οι Ηνωμένες Πολιτείες συνεχίζουν να είναι η χώρα με την υψηλότερη ημερήσια κίνηση προς το Pornhub, ακολουθούμενες από το Ηνωμένο Βασίλειο.

Το 2022, η Γαλλία κινήθηκε +1 μπροστά από την Ιαπωνία, το Μεξικό +1 μπροστά από την Ιταλία και η Γερμανία +1 μπροστά από τον Καναδά. Η κατάταξη της Αιγύπτου αυξήθηκε κατά +7 για να ενταχθεί στο Top 20 για πρώτη φορά, ενώ υπήρξε και η επιστροφή του Βελγίου στη πρώτη εικοσάδα.

Τι αρέσει να βλέπουν περισσότερο οι Έλληνες;

Ακόμα, το Pornhub δημοσίευσε έναν χάρτη, ο οποίος δείχνει ποια κατηγορία προτιμά να παρακολουθεί ο κάθε λαός. Στην Ελλάδα όπως θα δείτε στον παρακάτω παγκόσμιο χάρτη επικρατεί το χρώμα γκρι το οποίο αντιστοιχεί στην κατηγορία «lesbian» (λεσβιακό).

Η κατηγορία «Reality» αναδείχθηκε κορυφαία μόλις σε τέσσερις χώρες. Πρόκειται για τις Ουκρανία, Λευκορωσία, Καζακστάν και Κιργιστάν. Η Βραζιλία ήταν η μόνη χώρα με το «Transgender» ως κορυφαία κατηγορία και μόνο η Ρωσία είδε την κατηγορία «Russian» να επικρατεί.

Sports in

«Τρέλα»: Οι πανηγυρισμοί των Ερυθρόλευκων για την ιστορική πρόκριση (pics+vids)

Οι Ερυθρόλευκοι προκρίθηκαν στον τελικό του UEFA Youth League, με τους παίκτες της πειραϊκής ομάδας να πανηγυρίζουν με την ψυχή τους την θρυλική πρόκριση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024