Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Απίστευτο! Τον απέρριψαν από δουλειά γιατί έχει... τεράστιο πέος

Απίστευτο! Τον απέρριψαν από δουλειά γιατί έχει… τεράστιο πέος

«Μπορούμε να το δούμε…»

Μπορεί το μεγάλο πέος να αποτελεί όνειρο για κάθε άντρα, ωστόσο όταν αυτό ξεφεύγει από τα φυσιολογικά πλαίσια, τα πράγματα δεν είναι και τόσο καλά…

Αυτό το πρόβλημα αντιμετωπίζει ένας άντρας, ο οποίος διαθέτει πέος… 24 εκατοστών που είναι παχύτερο από τον καρπό του.

Αυτό δημιουργεί πολλά προβλήματα στη ζωή του, με το πιο πρόσφατο να είναι… η απόρριψη από δουλειά, εξαιτίας των προσόντων του.

Ο Joe (δεν θέλησε να αποκαλύψει το επίθετο του) μίλησε στην εκπομπή «My Massive C–k» του Channel 4, η οποία ασχολείται με άνδρες που έχουν μεγάλα προσόντα, σύμφωνα με τη nypost.com.

Τον απέρριψαν από δουλειά λόγω… του πέους του

Ο νεαρός άνδρας λοιπόν, υποστήριξε ότι το μέγεθος του πέους του μπορεί να φαίνεται ελκυστικό σε κάποιους, όμως τον εμποδίζει να ζήσει μια κανονική ζωή, ακόμη και να εκτροχιάσει την καριέρα του.

Όπως είπε, πρόσφατα πήγε σε μια εταιρεία για συνέντευξη κι ενώ έκανε θετική εντύπωση στους υποψήφιους εργοδότες του, εκείνοι δεν πήραν τα μάτια τους από το παντελόνι του. «Η απάντηση που έλαβα ήταν: “Δεν θα πάρεις τη δουλειά, νομίζαμε ότι είσαι καλός υποψήφιος, αλλά πιστεύαμε ότι υπάρχει μια ανάρμοστη συμπεριφορά» είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, πρόσθεσε πως «πίστευαν ότι είχα στύση σε όλη αυτή τη συνέντευξη και είπαν: “δεν ήταν σωστό το ντύσιμό σου. Μπορούμε να το δούμε…”».

Επίσης, ο Joe ανέφερε ότι ακόμα ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζει, είναι πως πρέπει να φοράει ειδικά εσώρουχα για να κυκλοφορήσει, τα οποία όπως φάνηκαν δεν βελτιώνουν την κατάσταση.

«Το πέος μου είναι πιο χοντρό από τον καρπό μου», είπε και πρόσθεσε ότι φοράει ειδικά εσώρουχα με μια «θήκη» για να «χωράει τα πάντα μέσα» και να αποτρέπει το πέος του να «πέσει έξω».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024