Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
All Star Survivor: Tα δίνει όλα ο Ατζούν - Η εντυπωσιακή ξανθιά που θέλει διακαώς

All Star Survivor: Tα δίνει όλα ο Ατζούν – Η εντυπωσιακή ξανθιά που θέλει διακαώς

Θα την ψήσει να πει το μεγάλο «ναι»;

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες για το All Star Survivor, που αναμένεται να ξεκινήσει τον Δεκέμβριο.

Ο Ατζούν είναι αποφασισμένος να «μαζέψει» όλα τα μεγάλα ονόματα του παρελθόντος για να ταξιδέψουν και πάλι στον Άγιο Δομίνικο και να παρουσιάσει ένα πολύ δυνατό παιχνίδι.

Ένα από τα πρόσωπα που έχει προσεγγίσει είναι η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στη Δομινικανή Δημοκρατία, λέγοντας σχετικά:

«Μου είχε γίνει πρόταση για το All Star, μόλις τελείωσε ο πρώτος κύκλος. Δεν ξέρω αν θα είμαι, το σκέφτομαι. Είναι πολύ σύντομο το χρονικό διάστημα που τελείωσε το προηγούμενο έτος».

Παράλληλα, πρόσθεσε: «Δεν είχα πρόταση από καμία άλλη εκπομπή φέτος. Θεωρώ ότι και εγώ το έχω προετοιμάσει όλο αυτό, όπως θα έχετε καταλάβει. Δίνω το παρών μόνο σε συγκεκριμένες εκδηλώσεις».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Ποσό – μαμούθ ζητά ο Ντάνος

Στο μεταξύ, το μεγάλό ερωτηματικό για τη συμμετοχή του Ντάνου παραμένει. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος έχει φανατικούς υποστηρικτές και ο Ατζούν Ιλιτζαλί επιθυμεί ο νικητής του 2017 να βρίσκεται στο παιχνίδι.

Ο ίδιος έχει ξεκαθαρίσει στο παρελθόν πως δεν έχει σκοπό να ξαναπάει στον Άγιο Δομίνικο. Προσφάτως μάλιστα δήλωσε ότι τότε πήγε στο Survivor ως αθλητής και και όχι ως ένας παίκτης ριάλιτι.

Παράλληλα, τα ρεπορτάζ τον ήθελαν να έχει ζητήσει από τον Ατζούν Ιλιτζαλί να αναλάβει την παρουσίαση του All Star Survivor, κάτι που όμως δεν είναι εφικτό αφού ο Γιώργος Λιανός είναι αναντικατάστατος.

Γι’ αυτό και ο Τούρκος παραγωγός ετοιμάζεται να τινάξει την μπάνκα, προκειμένου να τον πείσει και να πει το μεγάλο «ναι» ως παίκτης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες λοιπόν, ο Γιώργος Αγγελόπουλος συζητά για το ποσό των 200.000 ευρώ, με τα 100.000 να τα παίρνει πριν καν μπει στο αεροπλάνο.

Sports in

«Οριστικό deal του Ολυμπιακού με Μπαρτζώκα – Ανανεώνει μέχρι το 2027»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας τα έχει βρει οριστικά με τη διοίκηση του Ολυμπιακού και θα υπογράψει συμβόλαιο τουλάχιστον μέχρι το 2027 – Θέμα χρόνου να επισημοποιηθεί η συμφωνία!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024