Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ειρήνη Στεριανού: Φωτιά και λάβρα το μοντέλο - Πανικός με τις νέες της φωτογραφίες

Ειρήνη Στεριανού: Φωτιά και λάβρα το μοντέλο – Πανικός με τις νέες της φωτογραφίες

Οι αναρτήσεις της είναι μία προς μία

Άνω κάτω έχει κάνει το Instagram η Ειρήνη Στεριανού. H νεαρή που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο GNTM έχει τον τρόπο να αναστατώνει τους followers της και να ανεβάζει τη θερμοκρασία στα ύψη με τις αναρτήσεις της.

H μελαχρινή καλλονή, που εκτός από το μόντελινγκ ασχολείται και με την υποκριτική, μοιράστηκε κάποια στιγμιότυπα και άναψε «φωτιές» με τις σέξι πόζες της.

Λίγα μόλις λεπτά ήταν υπεραρκετά για να πέσουν τα likes βροχή και ο λογαριασμός της να γεμίσει με καρδούλες και σχόλια. Και όχι άδικα…

Δείτε και θα καταλάβετε

Η Ειρήνη Στεριανού σε ηλικία 18 ετών έλαβε την απόφαση να αφήσει το υπέροχο νησί της, τη Λέσβο, ώστε να μετακομίσει στην Πελοπόννησο προς χάρη των σπουδών της, μιας και πέρασε στη σχολή Κοινωνικής και Εκπαιδευτικής Πολιτικής.

Σε πολύ σύντομο χρονικά διάστημα όμως, ανακάλυψε πως μέσα της είχε το μικρόβιο του μόντελινγκ, αφού φίλοι και συγγενείς προσπαθούσαν να την πείσουν πως οι αναλογίες του θελκτικότατου σώματος της δε πρέπει να πάνε χαμένες.

Η νεαρή ήταν από τα φαβορί του πρώτου GNTM ωστόσο κατάφερε και έφτασε μέχρι την τελική δεκάδα. Η αλλαγή στην εμφάνισή της ήταν τεράστια αφού το beauty team του ριάλιτι αποφάσισε να της κάνει ένα pixie cut κούρεμα αλά Rihanna, κάτι το οποίο της στοίχισε πολύ και την έκανε viral.

Μετά την αποχώρησή της από το ριάλιτι, έκανε αρκετές φωτογραφήσεις- καμπάνιες και αργότερα στράφηκε προς την υποκριτική. Πρωταγωνίστησε στη θεατρική παράσταση «Ακραίο ερωτικό πάθος» και συνέχισε παράλληλα να εργάζεται ως μοντέλο-influencer.

Sports in

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Νιόν για τον ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μια μέρα μετά το έπος της Πόλης βρίσκεται και στη Νιόν για να παρακολουθήσει τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 με τη Ναντ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024