Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Φαίη Σκορδά: Η μεταγραφή της και το μέλλον της Μαρίας Μπακοδήμου

Φαίη Σκορδά: Η μεταγραφή της και το μέλλον της Μαρίας Μπακοδήμου

Η Φαίη Σκορδά φέρνει αλλαγές στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ. Τι θα γίνει με την Μαρία Μπακοδήμου.

Η Φαίη Σκορδά ολοκλήρωσε τη συνεργασία της με τον ANT1 μετά από 10 χρόνια, την περασμένη Παρασκευή. Η όμορφη παρουσιάστρια, με δάκρυα στα μάτια αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό από το κανάλι του ANT1, αφήνοντας τον Γιώργο Λιάγκα μόνο του στο τιμόνι της εκπομπής.

Η νέα τηλεοπτική σεζόν του «Πρωινού» θα έχει κεντρικό παρουσιαστή τον Γιώργο Λιάγκα και μία γυναίκα, πρόσωπο – έκπληξη. Αυτό σημαίνει πως η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας θα βρεθούν για πρώτη φορά απέναντι ο ένας στον άλλον, την ίδια ώρα μάλιστα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Real News, η Φαίη Σκορδά θα μετακομίσει στη πρωινή ζώνη του ΣΚΑΙ,  αφήνοντας οριστικά την πρόταση που είχε δεχτεί από το STAR.

Η πρόταση από το ΣΚΑΙ

Όπως διαβάζουμε στο ρεπορτάζ, η πρόταση του ΣΚΑΪ στη Φαίη Σκορδά ήταν άκρως δελεαστική. Συγκεκριμένα, το κανάλι του Φαλήρου πρόσφερε στη γνωστή παρουσιάστρια συμβόλαιο διάρκειας 1 συν 1, πλήρη ελευθερία στο στήσιμο της εκπομπής και σημαντικά υψηλότερη οικονομική πρόταση από τις υπόλοιπες.

To Star, από την άλλη, προσφέρει στη Φαίη Σκορδά συμβόλαιο διάρκειας 2 συν 1. Με περιορισμούς όμως, σε ό,τι αφορά τον αριθμό των προσώπων δικής της επιλογής.

Η πρόταση αυτή συνεπάγεται πως το οικονομικό κομμάτι ίσως είναι χαμηλότερο από αυτό του ΣΚΑΙ. Έτσι, όπως όλα δείχνουν η Φαίη Σκορδά θα αποδεχτεί την πρόταση και θα μετακομίσει στο κανάλι του Φαλήρου για την νέα της τηλεοπτική στέγη.

Τι θα γίνει με τη Μαρία Μπακοδήμου

Η έλευση της Φαίης Σκορδά στον ΣΚΑΪ όμως, φέρνει αναστάτωση στο υπόλοιπο πρόγραμμα του σταθμού. Συγκεκριμένα, εάν η Φαίη Σκορδά αναλάβει την καθημερινή τηλεοπτική ζώνη 10:00 με 12:00, η τράπουλα των τηλεοπτικών εκπομπών του σταθμού ανακατεύεται.

Το επικρατέστερο σενάριο είναι οι «Αταίριαστοι», Χρήστος Κούτρας και Γιάννης Ντσούνος, να μετακινηθούν στη ζώνη 12:00-14:00. Στην εκπομπή θα ενταχθεί και τρίτο πρόσωπο, η Δέσποινα Βλεπάκη, που αποχώρησε από το Open για τον ΣΚΑΙ.

Από την άλλη, υπάρχει και η Μαρία Μπακοδήμου, η οποία είχε υπογράψει συμβόλαιο για την καθημερινή ζώνη με το σταθμό. Αυτό όμως, δεν φαίνεται να μπορεί να πραγματοποιηθεί καθώς λόγω πολιτικών εξελίξεων αλλά και προεκλογικής χρονιάς, ο σταθμός δε θέλει να αφιερώσει 5 ώρες σε ψυχαγωγία. Κατά συνέπεια, το κενό που υπάρχει στη ζώνη 12:00 με 14:00 και 17:00-19:00 δε μπορεί να καλυφθεί από την Μαρία Μπακοδήμου.

Η γνωστή παρουσιάστρια έχει δηλώσει στο σταθμό πως δε θέλει να μεταφερθεί το Σαββατοκύριακο. Κάτι τέτοιο φαίνεται να μη μπορεί όμως, να πραγματοποιηθεί. Σύμφωνα με τις πληροφορίες της Real News, στα μέσα της εβδομάδας θα υπάρξει εκ νέου διαπραγμάτευση ανάμεσα στο κανάλι και τη Μαρία Μπακοδήμου, για αλλαγή στους όρους του συμβολαίου της.

Το STAR και τα δοκιμαστικά

Το Star εφόσον η Φαίη Σκορδά δε μετακομίσει στη στέγη του, προσπαθεί να βρει τα νέα πρόσωπα για την πρωινή ζώνη. Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, ο σταθμός ανακοίνωσε στην Ελίνα Παπίλα και στον Γιώργο Καρτελιά ότι δεν θα συνεχίσουν του χρόνου στην πρωινή ζώνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το κανάλι έχει ήδη ξεκινήσει τα δοκιμαστικά για τα πρόσωπα του πάνελ, χωρίς βέβαια να γνωρίζει ποια θα είναι τα κεντρικά πρόσωπα της εκπομπής.

Το εναλλακτικό σχέδιο του καναλιού ήταν να διεκδικήσει την Ιωάννα Μαλέσκου για το κεντρικό πρόσωπο της πρωινής ζώνης, αλλά κάτι τέτοιο διαψεύδεται από πηγές μέσα από το κανάλι.

Sports in

Ο Ζέλσον στο πλάνο του Μεντιλίμπαρ

Ο έμπειρος εξτρέμ είναι παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά με μια κίνηση και ο Μεντιλίμπαρ ποντάρει πολλά πάνω του

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024