Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Αντετοκούνμπο: «Η Ελλάδα είναι το σπίτι μας!» (vid)

Αντετοκούνμπο: «Η Ελλάδα είναι το σπίτι μας!» (vid)

Η οικογένεια Αντετοκούνμπο μίλησε για την ταινία «Rise»

Στο Χόλιγουντ πραγματοποιήθηκε η λαμπρή πρεμιέρα της ταινίας «Rise», η οποία έχει ως θέμα τη ζωή και την πορεία της οικογένειας Αντετοκούνμπο.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο βρέθηκε στο εν λόγω event παρέα με όλη του την οικογένεια, αναφέρθηκε με επική ατάκα στο φοβερό κάρφωμα που είχε κάνει με τους Νικς όταν πέρασε πάνω από τον Χάρνταγουεϊ, ενώ μίλησε επίσης για τις θυσίες που έκαναν οι γονείς τους.

Δείτε αναλυτικά όλα όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή «Ελένη» στο MEGA:

Γιάννης: «Την ταινία την έφερε στο… τραπέζι η Disney το 2018. Με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν να έρθω στο LA να κάνουμε μια συνάντηση για να δούμε αν μπορούμε να δουλέψουμε μαζί για να κάνουμε μια ταινιά και τους είπα «εννοείται». Μου είπαν ότι θα είναι ταινία σχετικά με τη ζωή μας και τις θυσίες που έκαναν οι γονείς για να γίνουμε εγώ και τα αδέρφια μου οι άνθρωποι που είμαστε σήμερα. Είναι μια ταινία για τις θυσίες των γονιών μας, το πως μας μεγαλώσαν, πως βρεθήκανε στην Ελλάδα, τι περάσανε για να μεγαλώσουμε εμείς, να πάρουμε την ελληνική παιδειά και να γίνουμε draft, να παίξουμε στο ΝΒΑ. Η ιδέα μας άρεσε και αποφασίσαμε να το κάνουμε».

Θανάσης: «Η ταινία είναι το 5% των όσων βιώσαμε. Παιδιά που παιρνούν το ίδιο θα το νιώσουν στο… πετσί τους το συναίσθημα. Υπάρχουν χαρακτήρες, όπου το ένα άτομο είναι 5-6 άτομα που θα κάνουν αυτό το πράγμα».

Κώστας: «Δεν θα έλεγα ποτέ ότι έχω δεχθεί ρατσισμό από κάποιον στην ηλικία μου. Δεν ενιωσα ποτέ ρατσισμό στο σχολείο ή από τους φίλους μου».

Άλεξ: «Ο ρατσισμός που δέχεσαι έξω είναι από έναν άνθρωπο που δεν μεγάλωσε με σωστές αξίες και δεν ξέρει πως όλοι είμαστε ισάξιοι. Ο άνθρωπος αυτός δεν βλέπει τη διαφορετικότητα».

Στη συνέχεια ο Θανάσης είπε: «Ο λόγος που νιώθουμε Έλληνες είναι για άλλα τόσα και πολύ παραπάνω, ο κόσμος και τόσα παιδιά μας αγαπήσανε. Για αυτό αγαπάμε την Ελλάδα και την Εθνική μας. Η Ελλάδα είναι το σπίτι μας, εκεί μεγαλώσαμε, εκεί γεννηθήκαμε.

Ο Γιάννης είπε στη συνέχεια: «Εγώ μετά το μπάσκετ θα εξαφανιστώ, δεν θα έπαιζα ποτέ σε ταινία», με τον Θανάση να απαντά «ποτέ μην λες ποτέ».

Στο τέλος ο ηγέτης των Μπακς στάθηκε στα στοιχεία που θα πάρει ο κόσμος από την ταινία: «Να μην τα παρατάς ποτέ, να συνεχίζεις με σκληρή δουλειά. Ότι και να θες να γίνεις, συνέχισε να το κάνεις. Ακούς ότι λένε, αλλά πρέπει να συνεχίζεις. Μαθαίνεις την αδυναμία σου και γίνεσαι καλύτερος».

 

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024