Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ρόδος: Σφοδρή σύγκρουση ταξί με κοπάδι αιγοπροβάτων

Ρόδος: Σφοδρή σύγκρουση ταξί με κοπάδι αιγοπροβάτων

Κυκλοφοριακό χάος και αγανάκτηση του κόσμου

Ανατριχιαστικές εικόνες με τρία ζώα να κείτονται νεκρά στο οδόστρωμα αντίκρισαν οδηγοί στην Ρόδο.

Τα ζώα έβοσκαν ανεξέλεγκτα επί της Εθνικής οδού Ρόδου Λίνδου. Ένα ταξί που κινούνταν από το Φαληράκι προς της Ρόδο, συγκρούστηκε με κοπάδι αιγοπροβάτων!

Τρία από αυτά βρήκαν τραγικό θάνατο, το ταξί μεταμορφώθηκε σε άμορφη μάζα σιδηρικών, ενώ αμέσως μετά και για μία τουλάχιστον ώρα δημιουργήθηκε ένα κυκλφοφοριακό χάος, άνευ προηγουμένου, με τις ουρές των αυτοκινήτων που κινούνταν επί της Εθνικής Οδού, να φθάνουν από το σημείο του ατυχήματος (έξω από το Rodos Gold Vogiatzis) μέχρι το Φαληράκι, σύμφωνα με πληροφορίες από το rodiaki.gr.

Δεν είναι η πρώτη φορά

Διερχόμενοι οδηγοί, λίγο πριν να γίνει το ατύχημα, είχαν κινδυνεύσει εξίσου, στην προσπάθειά τους να αποφύγουν το κοπάδι που είχε εισβάλει στην Εθνική Οδό Ρόδου Λίνδου.

Παρόμοια προβλήματα, με την εισβολή μεμονωμένων ζώων ή κοπαδιών επί κεντρικών οδικών αρτηριών, καταγράφονται σε ολόκληρο το νησί εδώ και 20 περίπου χρόνια,, προκαλώντας έτσι την αγανάκτηση των κατοίκων που καθημερινά μπαίνουν σε κίνδυνο οι ζωές τους.

Παρά τις υποσχέσεις, τις προσπάθειες και τις δεσμεύσεις που έχουν αναλάβει δημόσια οι τοπικοί μας φορείς, δυστυχώς μέχρι σήμερα η κατάσταση δεν έχει αντιμετωπιστεί ουσιαστικά.

Αντίστοιχα ζώα, βόσκουν εδώ και πολλά χρόνια, δίπλα στο αεροδρόμιο, στη Νότια Ρόδο, στον Αρχάγγελο, αλλά και στις παρυφές της πόλεως Ρόδου.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024