Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Καματερό - Καταγγελία σοκ - Λήστεψαν και βίασαν μητέρα μπροστά στα παιδιά της

Καματερό – Καταγγελία σοκ – Λήστεψαν και βίασαν μητέρα μπροστά στα παιδιά της

Σύμφωνα με την καταγγελία, μια μητέρα 31 ετών κατήγγειλε πως ληστές όχι μόνο της έκλεψαν μεγάλο χρηματικό ποσό εισβάλλοντας σε δύο περιπτώσεις στο σπίτι της, αλλά και πως τη δεύτερη την βίασαν μπροστά στα ανήλικα παιδιά της

Μία σοκαριστική καταγγελία έρχεται στο φως της δημοσιότητας, σύμφωνα με την οποία συμμορία ληστών που μπήκε δύο φορές σε σπίτι 31χρονης μητέρας στο Καματερό.

Σύμφωνα με την καταγγελία, μια μητέρα 31 ετών κατήγγειλε πως ληστές όχι μόνο της έκλεψαν μεγάλο χρηματικό ποσό εισβάλλοντας σε δύο περιπτώσεις στο σπίτι της, αλλά και πως τη δεύτερη την βίασαν μπροστά στα ανήλικα παιδιά της.

Το χρονικό της φρίκης

Όπως κατήγγειλε η ίδια στο Αστυνομικό Τμήμα Αγίων Αναργύρων, η πρώτη εισβολή έγινε το μεσημέρι της 16ης Σεπτεμβρίου, όταν ένας ελαιοχρωματιστής – τον οποίο η γυναίκα φέρεται να έχει αναγνωρίσει- και τρεις ακόμα εισέβαλαν στο σπίτι της και της έκλεψαν χρήματα και κοσμήματα αξίας 700 ευρώ, χωρίς η ίδια να προβάλλει αντίσταση.

Σύμφωνα με την ίδια τα χαράματα της 25ης Σεπτεμβρίου οι δύο από τους τέσσερις ληστές επέστρεψαν.

Την ανάγκασαν να καταναλώσει αλκοόλ και στη συνέχεια τη βίασαν διαδοχικά μπροστά στα παιδιά της. Φεύγοντας οι δύο άνδρες άρπαξαν ακόμα 1.000 ευρώ από το σπίτι αλλά και το κινητό τηλέφωνο της γυναίκας.

Η 31χρονη κατήγγειλε το περιστατικό την Πέμπτη, ενώ υποστήριξε πως αναγνώρισε τον έναν από τους δράστες, έναν ελαιοχρωματιστή, που φέρεται να έχει εξαφανιστεί.

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024