Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Άρης Τσάπης : Η αλήθεια για την καταγωγή του και τα δύσκολα παιδικά χρόνια

Άρης Τσάπης : Η αλήθεια για την καταγωγή του και τα δύσκολα παιδικά χρόνια

Ο ηθοποιός Άρης Τσάπης περιέγραψε με ειλικρίνεια τα δύσκολα χρόνια των γονιών του που ήρθαν από την Αλβανία στην Ελλάδα για να μεγαλώσουν τα παιδιά τους

Καλεσμένος στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης (7/6) ο Άρης Τσάπης όπου και προχώρησε σε μία άκρως συγκινητική εξομολόγηση για τα παιδικά του χρόνια.

Ο 25χρονος σήμερα ηθοποιός που γνωρίσαμε ως άτακτο «Θανάση», τον τηλεοπτικό γιο του Γιάννη Μπέζου στην επιτυχημένη σειρά του MEGA «Ευτυχισμένοι μαζί» μίλησε μεταξύ άλλων για την ξαφνική επιτυχία και την αναγνωρισιμότητα που είχε στην παιδική του ηλικία.

Παράλληλα, ο Άρης Τσάπης περιέγραψε με ειλικρίνεια τα δύσκολα χρόνια των γονιών του που ήρθαν από την Αλβανία στην Ελλάδα για να μεγαλώσουν τα παιδιά τους.

Όπως είπε:

«Γεννήθηκα στην Αυλώνα της Αλβανίας και ήρθα στην Ελλάδα όταν ήμουν δυόμιση. Όταν πρωτοήρθαν οι γονείς μου στην Ελλάδα ήμουν μικρός, δεν θυμάμαι πολλά πράγματα. Είναι δύσκολο για κάποιον οικονομικό μετανάστη να έρχεται και να αρχίζει τη ζωή του από το 0.

Γιατί ουσιαστικά από 0 την αρχίζει. Οπότε, από τη στιγμή που ήρθαν όλοι, γιατί δεν ήρθαμε μόνο εμείς αλλά και θείοι και θείες μου, προσπαθούσαν να τα βγάλουν πέρα κάπως. Τώρα, να πληρώνεις ενοίκιο για κάποιον που δεν έχει στον ήλιο μοίρα μόνος είναι λίγο δύσκολο.

Μέναμε, το θυμάμαι ακόμα, σε ένα σπίτι με αυλή έξω τρεις οικογένειες με την τουαλέτα να είναι στην αυλή. Ούτε καν μες στο σπίτι» δήλωσε o Άρης Τσάπης.

«Όταν η μητέρα μου έμαθε ότι περιμένει δίδυμα, σκεφτόταν να ρίξει το ένα παιδί γιατί δεν θα μπορούσαμε να τα βγάλουμε πέρα» πρόσθεσε ο νεαρός ηθοποιός.

«Για μια οικογένεια που δεν έχει στον ήλιο μοίρα είναι μεν χαρά αλλά είναι και σκέψεις χιλιάδες μέσα της».

Οι αποκαλύψεις για το «Ευτυχισμένοι Μαζί»

Ο Άρης Τσάπης έκανε αποκαλύψεις για την αμοιβή του στην κωμική σειρά, ενώ ανέφερε πως έδωσε τα λεφτά που έβγαλε στους γονείς του.

«Πληρωνόμουν στο Ευτυχισμένοι Μαζί. Θυμάμαι πως πήγαινε με το γύρισμα, αλλά δε θυμάμαι πόσα ακριβώς ήταν τα λεφτά. Θυμάμαι όμως πως είχα βγάλει πολύ καλά λεφτά από το Ευτυχισμένοι Μαζί.

Τα λεφτά έμπαιναν σε έναν λογαριασμό που είχα μαζί με τον πατέρα μου. Εγώ τα έδινα όλα στην οικογένειά μου.

Τους έλεγα πως δε θέλω από τη στιγμή που ζω μαζί σας. Θα ήταν πολύ εγωιστικό εκ μέρους μου να βγάζω δυο σεζόν πολύ καλά λεφτά και να μη βοηθήσω τους γονείς μου, ενώ βλέπω από πολύ μικρό παιδί τη μάνα μου να σκοτώνεται στη δουλειά από το πρωί μέχρι το βράδυ, για να μη μου λείψει εμένα τίποτα» εξομολογήθηκε ο Άρης Τσάπης.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα είπε ο Άρης Τσάπης

Sports in

Συνάντησε τον Νεϊμάρ ο Τσιτσιπάς

Συνάντηση αστέρων ανάμεσα σε Στέφανο Τσιτσιπά, Ντέιβιντ Μπέκαμ και Νεϊμάρ…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024