Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Επίθεση με βιτριόλι: Νέα έρευνα για ύποπτη γυναίκα από την ΕΛ.ΑΣ.

Επίθεση με βιτριόλι: Νέα έρευνα για ύποπτη γυναίκα από την ΕΛ.ΑΣ.

Στο μικροσκόπιο των Αρχών έχει μπει μια νέα μαρτυρία για ένα πρόσωπο που σχετίζεται με το επαγγελματικό περιβάλλον της άτυχης Ιωάννας.

Νέα στοιχεία που θα τους οδηγήσουν στην εξιχνίαση της υπόθεσης της 34χρονης που δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι στην είσοδο της εταιρείας που εργάζεται, στην οδό Θησέως στην Καλλιθέα, αναζητούν οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει την υπόθεση.

Ειδικότερα, στο μικροσκόπιο των Αρχών έχει μπει μια νέα μαρτυρία για ένα πρόσωπο που σχετίζεται με το επαγγελματικό περιβάλλον της άτυχης Ιωάννας.

Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή «Μαζί σου» του ΣΚΑΪ, πρόκειται για μια ύποπτη γυναίκα, η οποία έχει μία πολύ προσωπική σχέση με άνδρα που βρίσκεται στο ευρύτερο επαγγελματικό περιβάλλον της 34χρονης.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι δύο τους έχουν αποκτήσει ένα παιδί εκτός γάμου, ωστόσο δεν είναι πλέον σύντροφοι, ενώ ο συνεργάτης της Ιωάννας την είχε χαρακτηρίσει ως «ασταθή, σκληρό άνθρωπο και με ιδιόρρυθμη συμπεριφορά».

Οι αστυνομικοί φαίνεται πως εξέτασαν το συγκεκριμένο πρόσωπο και πως σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, η ύποπτη επικαλέστηκε ως άλλοθι την παρουσία της σε δημόσια υπηρεσία στην οδό Κατεχάκη την ώρα του συμβάντος.

Αναζητούν οπτικό υλικό

Νέα στοιχεία από κάμερες ασφαλείας αναζητούν οι αστυνομικοί, προκειμένου να λάβουν περισσότερες πληροφορίες για το προφίλ της γυναίκας που έκανε την επίθεση με το βιτριόλι κατά της 34χρονης Ιωάννας.

Για το λόγο αυτό, οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. περιμένουν με αγωνία να βρεθεί ένα «καθαρό» πλάνο της δράστιδος, προκειμένου να «ξεκλειδώσουν» την υπόθεση.

Την ίδια ώρα, συνεχίζεται η σάρωση στις κεραίες κινητής τηλεφωνίας της περιοχής που έγινε η επίθεση, με τους αστυνομικούς να είναι αισιόδοξοι για την διαλεύκανση της υπόθεσης.

Τι συνέβη πριν από την επίθεση

Μία πολύ σημαντική μαρτυρία, που έκανε λόγο για ένα ακραίο περιστατικό που συνέβη λίγες ημέρες πριν την επίθεση στο σπίτι της 34χρονης Ιωάννας, έφερε στη δημοσιότητα η εκπομπή «Φως στο Τούνελ».

Ο μάρτυρας που επικοινώνησε με την εκπομπή, είχε καταθέσει μία μέρα πριν στις Αρχές και τα όσα είπε κρίνονται καθοριστικά για την εξέλιξη της υπόθεσης.

Μια άλλη πληροφορία που επιβεβαίωσε και ο δικηγόρος της Ιωάννας κ. Λύτρας, έλεγε πως η κοπέλα χώρισε με τον φίλο της τέσσερις ημέρες πριν τη μοιραία επίθεση μετά από καβγά.

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024