Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Καθαρή» η μαγνητική για Βιεϊρίνια που δεν παίζει με Βίντι

«Καθαρή» η μαγνητική για Βιεϊρίνια που δεν παίζει με Βίντι

Ανακουφίστηκαν στον ΠΑΟΚ όταν πληροφορήθηκαν τα νέα για τον Αντελίνο Βιεϊρίνια. Ο Πορτογάλος υποβλήθηκε σε μαγνητική η οποία ήταν «καθαρή», ωστόσο αποφασίσθηκε να ακολουθήσει πρόγραμμα αποφόρτισης για τις επόμενες ημέρες.

Ευχάριστα ήταν τα νέα από την μαγνητική του Αντελίνο Βιεϊρίνια που βγήκε «καθαρή». Αυτό που αποφασίστηκε από το ιατρικό και τεχνικό επιτελείο, ο ποδοσφαιριστής τις επόμενες μέρες να ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα για λόγους αποφόρτισης.

Ο Λέο Μάτος προπονήθηκε και σήμερα μόνος και από αύριο (24/10) αναμένεται να μπει με την υπόλοιπη ομάδα, ενώ και ο Χοσέ Μαουρίσιο συνέχισε το πρόγραμμά του προκειμένου να ξεπεράσει τον τραυματισμό από τον οποίο ταλαιπωρείται.

Το ενδιαφέρον του αγωνιστικού τμήματος είναι στραμμένο στην επικείμενη αναμέτρηση κόντρα στην Βίντι για την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League.

Το πρόγραμμα της Τρίτης (23.10) ήταν άκρως ποδοσφαιρικό. Οι παίκτες μετά την απαραίτητη προθέρμανση έπαιξαν παιχνίδια 5 Vs 2 και στη συνέχεια διεξήχθη ελεύθερο δίτερμα. Η προπόνηση της Τετάρτης (24.10) είναι προγραμματισμένη για τις 18:00 στη Νέα Μεσημβρία.

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024