Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Ολυμπιακός διαφημίζει την Ελλάδα στην Ευρώπη

Ο Ολυμπιακός διαφημίζει την Ελλάδα στην Ευρώπη

Τα τμήματα του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού έχουν και φέτος μεγάλους ευρωπαϊκούς στόχους, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να είναι πάντα μπροστάρης στις προσπάθειες των ερυθρόλευκων

Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού πανηγύρισαν στην διάρκεια της περσινής σεζόν πολλούς τίτλους. Καμάρωσαν τους ερυθρόλευκους στην κορυφή της Ευρώπης. Είδαν την αγαπημένη τους ομάδα να κατακτά ευρωπαϊκά τρόπαια και να διαφημίζει την Ελλάδα σε κάθε γωνιά της Γηραίας Ηπείρου.

Κι αυτό το μοναδικό συναίσθημα ξαναζούν φέτος οι φίλαθλοι της πειραϊκής ομάδας, με τον Ολυμπιακό να δείχνει από το ξεκίνημα κιόλας της σεζόν πως οι στόχοι του δεν περιορίζονται στις εγχώριες διοργανώσεις.

Χαρακτηριστικά παραδείγματα οι τελευταίες επιτυχίες των ομάδων χάντμπολ και γυναικείου μπάσκετ που κατάφεραν να πανηγυρίσουν δύο εντυπωσιακές προκρίσεις σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Κανείς επίσης δεν πρέπει να ξεχνά τις τεράστιες δυνατότητες των ομάδων πόλο του Ολυμπιακού (άνδρες και γυναίκες) με τους παίκτες του Θοδωρή Βλάχου άλλωστε να είναι πρωταθλητές Ευρώπης.

Οι ομάδες βόλεϊ του Ολυμπιακού έκαναν επίσης υπερήφανους τους φιλάθλους των ερυθρόλευκων και συνεχίζουν με υψηλούς στόχους και την φετινή σεζόν. Ένα ευρωπαϊκό τρόπαιο (τα κορίτσια) κι έναν τελικό οι άνδρες μέσα στην ίδια χρονιά το λες και μοναδικό επίτευγμα. Κι αυτό που έχει καταφέρει ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός είναι κάτι μοναδικό.

Ο μεγαλομέτοχος της ερυθρόλευκης ΠΑΕ, Βαγγέλης Μαρινάκης είναι μπροστάρης σε αυτή την τεράστια προσπάθεια, καθώς ο διοικητικός ηγέτης της ομάδας του λιμανιού δίνει σε ετήσια βάση μεγάλα χρηματικά ποσά για να μπορούν να πρωταγωνιστούν όλα τα τμήματα του Ολυμπιακού.

Και γίνεται εύκολα αντιληπτό πως όταν οι επιτυχίες αφορούν την κατάκτηση ευρωπαϊκών τροπαίων, τότε τα κόστη για την δημιουργία των κορυφαίων ομάδων εκτοξεύονται. Το σίγουρο όμως είναι πως ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού έχει ξεκαθαρίσει πως είναι πάντα δίπλα σε όλα τα τμήματα της ομάδας του Πειραιά και το αποδεικνύει με πράξεις.

Και δεν υπάρχει καλύτερη απόδειξη από τις μεγάλες επιτυχίες των ερυθρόλευκων σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Αρκεί μόνο να διαβάσει κάποιος τις δηλώσεις προπονητών και παικτών των ομάδων του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, για να καταλάβει τι προσφέρει κάθε χρόνο ο Βαγγέλης Μαρινάκης σε όλα τα τμήματα του συλλόγου. Γιατί είναι ξεκάθαρο πως βασικός στόχος του διοικητικού ηγέτη του Ολυμπιακού, είναι η παρουσία όλων των τμημάτων του συλλόγου στην ελίτ της Ευρώπης. Κι αυτό το πετυχαίνουν οι ερυθρόλευκοι γιατί έχουν πλάνο και όραμα.

Ο Ολυμπιακός έχει ξεκινήσει λοιπόν  μιαν ακόμα χρονιά έχοντας μεγάλους ευρωπαϊκούς στόχους και δείχνει πως είναι σε θέση να προσφέρει σπουδαίες επιτυχίες στους φιλάθλους του και την φετινή αγωνιστική σεζόν. Για να φτάσουν όμως οι ερυθρόλευκοι στο σημείο να πανηγυρίζουν ευρωπαϊκούς τίτλους και να είναι παράδειγμα προς μίμηση για τον τρόπο λειτουργίας τους, χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια και στο μεγάλο λιμάνι έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν τις σωστές βάσεις, τις σωστές υποδομές.

Sports in

«Βόμβα» Αταμάν για το μέλλον του στον Παναθηναϊκό – Τι είπε ότι θα κάνει αν δεν πάει Final 4 το «τριφύλλι»

Ο Τούρκος προπονητής δήλωσε πως αν δεν πάει ο Παναθηναϊκός στο Φάιναλ-4 θα φύγει από την ομάδα, θέλοντας να δείξει ουσιαστικά την μεγάλη πίστη που έχει στην πρόκριση επί της Μακάμπι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024