Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σχόλιο Σ. Πολίτη: Η αβεβαιότητα παρατείνεται

Σχόλιο Σ. Πολίτη: Η αβεβαιότητα παρατείνεται

Ο δημοσιογράφος των ΝΕΩΝ σχολιάζει το ταξίδι Τσακαλώτου στο Μπαλί και τις συναντήσεις του με Λαγκάρντ και Τόμσεν για τις συντάξεις

Η συνάντηση του Ευκλείδη Τσακαλώτου με την Κριστίν Λαγκάρντ και τον Πολ Τόμσεν στο Μπαλί δεν φαίνεται να ξεκαθάρισε το τοπίο για τις συντάξεις. Η αγωνία των συνταξιούχων παρατείνεται για τουλάχιστον έως το Eurogroup της 3ης Δεκεμβρίου ενώ και η κατάθεση του προσχεδίου του προυπολογισμού στην Κομισιόν δεν θα δώσει απαντήσεις.

Παρατείνεται όμως και η αβεβαιότητα για την πορεία της οικονομίας για μια σειρά από λόγους που σχετίζονται με το μπαράζ παροχών της κυβέρνησης, την αρνητική στάση των αγορών αλλά και το θολό πολιτικό τοπίο.

Οικονομικοί παράγοντες προβλέπουν ότι όσο δεν ξεκαθαρίζει η ατζέντα για την οικονομική πολιτική που θα εφαρμοσθεί το επόμενο διάστημα και όσο παραμένει θολό το πολιτικό σκηνικό το χρηματιστήριο δεν πρόκειται να ηρεμήσει, τα επιτόκια δανεισμού του δημοσίου θα εξακολουθούν να είναι ψηλά και η προοπτική της ανάπτυξης θα παραμένει αβέβαιη.

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024