Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μπαράζ παραιτήσεων και αποχωρήσεων στη Folli Follie

Μπαράζ παραιτήσεων και αποχωρήσεων στη Folli Follie

Σύννεφα πάνω από την εταιρεία

Νέος κύκλος ανοίγει στην υπόθεση της Folli Follie. Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες καθώς ξεκίνησε χορός αποχωρήσεων από την πλευρά των ξένων οίκων που είχαν αναλάβει την κατάρτιση σχεδίου αναδιάρθρωσης της εταιρείας και τη διεξαγωγή ελέγχων για τα οικονομικά στοιχεία της.

Εκτός από την Rothchild, η οποία φέρεται να αποσύρθηκε από τη θέση του χρηματοοικονομικού συμβούλου του ομίλου, τις παραιτήσεις τους υπέβαλαν και δυο μεγάλα δικηγορικά γραφεία, ένα βρετανικό κι ένα ελληνικό, τα οποία είχαν αναλάβει την υπόθεση της Folli Follie.

Την παραίτησή τους υπέβαλαν και οι Δημήτρης Κουτσολιούτσος και Αικατερίνη Κουτσουλιούτσου, από τις εταιρείες του ομίλου στο Χονγκ Κονγκ κατά τη διάρκεια του έκτακτου διοικητικού συμβουλίου.

Όλα αυτά γίνονται ενώ αναμένονται τα κρίσιμα πορίσματα των Alvarez & Marshal και EY για τα οποία η οικογένεια Κουτσολιούτσου είχε «δεσμευτεί» αρχικά ότι θα είχε στα χέρια της ένα μήνα πριν.

Να σημειωθεί ότι από τις 14 Ιουνίου η ΕΥ διενεργεί ειδικό έλεγχο στα στοιχεία των ενοποιημένων οικονομικών της καταστάσεων για το οικονομικό έτος 2017, η Alvarez & Marshal «τρέχει» τη δικανική αξιολόγηση των πιο πρόσφατων οικονομικών καταστάσεων των ασιατικών θυγατρικών της, ενώ 15μελής ομάδα της Deloitte, ανέλαβε να εκτιμήσει τα περιουσιακά στοιχεία της εταιρείας και των θυγατρικών.

Sports in

Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ένωσαν τις δυνάμεις τους

Η Λίβερπουλ και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ξεκίνησαν κοινό εκπαιδευτικό πρόγραμμα μέσω των ιδρυμάτων τους, για την αντιμετώπιση της «τοξικότητας» στο ποδόσφαιρο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024