Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τη σκότωσε ο σύζυγός της αλλά τον πρόδωσε το βίντεο

Τη σκότωσε ο σύζυγός της αλλά τον πρόδωσε το βίντεο

Σκληρές εικόνες με τις τελευταίες στιγμές της 28χρονης

Βίντεο από την κάμερα του ασανσέρ στην πολυκατοικία που διέμενε η άτυχη 28ρονη με τον σύζυγό της βοήθησε στην εξιχνίαση ενός εγκλήματος που συγκλόνισε την Βραζιλία.

Η Tatiane Spitzner έχασε τη ζωή της πριν λίγους μήνες με τον άνδρα της να κάνει λόγο για αυτοκτονία. Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του η γυναίκα έπεσε από το μπαλκόνι του 4ου ορόφου με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο και ο ίδιος έφυγε χιλιόμετρα μακριά για να ξεπεράσει το σοκ.

Η ιστορία, ωστόσο, που παρουσίασε στις αρχές είχα πάρα πολλά κενά και η αστυνομία συνέχισε τις έρευνες για να συμπληρώσει όλα τα κομμάτια του παζλ.

Βίντεο από την κάμερα του ασανσέρ δείχνει την άτυχη γυναίκα να τρέχει πανικόβλητη για να ξεφύγει από τον άνδρα της και να εισέρχεται στο ασανσέρ στην προσπάθεια της να γλιτώσει.

Εκεί εξελίχθηκε τραγικές στιγμές με τον σύζυγο να την χτυπά και εκείνη να προσπαθεί μάταια να τον απομακρύνει. Τα τελευταία πλάνα του βίντεο δείχνουν το σώμα της γυναίκας να πέφτει μπροστά στην είσοδο της πολυκατοικίας και εκείνον να την ανεβάζει ξανά στο σπίτι. Στη συνέχεια καθάρισε τα ίχνη της πάλης από το ασανσέρ και απομακρύνθηκε από το σημείο.

Τα λεπτά που προηγήθησαν της πτώσης από τον 4ο όροφο ήταν και αυτά που έκρυβαν το μυστικό. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή η γυναίκα στραγγαλίστηκε στο σπίτι και όταν έπεσε στο κενό ήταν ήδη νεκρή. Οι αρχές υποστηρίζουν ότι ο άνδρας της την έπνιξε και στη συνέχεια πέταξε τη σορό της από το μπαλκόνι για να υποστηρίξει το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας.

Sports in

Έγραψε ιστορία η Άρσεναλ

Το ρεκόρ των «κανονιέρηδων» και η... συνταγή που πρέπει ν' αλλάξει για την Τσέλσι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024