Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΠΑΟΚ: Οι λόγοι για τους οποίους ζήτησε απαλλαγή Πασχαλάκη

ΠΑΟΚ: Οι λόγοι για τους οποίους ζήτησε απαλλαγή Πασχαλάκη

Ποια υπερασπιστική γραμμή ακολούθησε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατά την εκδίκαση της απολογίας του Αλέξανδρου Πασχαλάκη την Τρίτη 25/9

«Δεν διέλαθε της προσοχής του διαιτητή και του 4ου η συμπεριφορά του Πασχαλάκη, απλώς δεν την έκριναν πειθαρχικά ελεγκτέα. Πανηγύρισε έντονα το γκολ». Σε αυτά τα λόγια συνοψίζεται η υπερασπιστική γραμμή που ακολούθησε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ την Τρίτη 25/9 κατά την εκδίκαση της απολογίας του τερματοφύλακα της ομάδας.

Θυμίζουμε ότι στον Αλέξανδρο Πασχαλάκη είχε ασκηθεί διώξη για ανάρμοστη διαγωγή προς τον κόσμο στο ματς της 3ης αγωνιστικής με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο και κινδυνεύει με ποινή μίας αγωνιστικής.

Αν η απόφαση εκδοθεί μέχρι και αύριο Τετάρτη 26/9 (σ.σ. πιθανότατα σήμερα θα εκδοθεί), θα την εκτίσει την ίδια μέρα στο ντέρμπι του Κυπέλλου με τον Άρη στην Τούμπα (26/9, 19:00). Σε διαφορετική περίπτωση θα εκτίσει ενδεχόμενη τιμωρία, την Κυριακή (30/9) με τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για το πρωτάθλημα.
Ας ξετυλίξουμε όμως από την αρχή το κουβάρι της απολογίας.

Ο δικηγόρος του ΠΑΟΚ Λάμπρος Μπίρδας υποστήριξε ότι το περιστατικό δεν διέλαθε της προσοχής του διαιτητή που ενημερώθηκε από τον 4ο σε μίνι σύσκεψη και έκρινε ότι δεν πρέπει να τιμωρηθεί ο παίκτης. Πρόσθεσε, επίσης, ότι ο παρατηρητής στην έκθεση του κάνει λόγο για «αντιπαράθεση» του Πασχαλάκη με οπαδούς του ΟΦΗ για την οποία η ομάδα του Ηρακλείου τιμωρήθηκε με πρόστιμο.

«Πανηγύρισε έντονα το γκολ. Και άλλες φορές έχει πανηγυρίσει έντονα. Το περιστατικό υπέπεσε και στην αντίληψη του διαιτητή και του 4ου διαιτητή. Η δίωξη είναι απαράδεκτη. Για το ίδιο περιστατικό τιμωρήθηκε ο ΟΦΗ γιατί είχε αντιπαράθεση με τον Πασχαλάκη. Όταν και ο 4ος και ο παρατηρητής και ο πρώτος γράφουν το περιστατικό σημαίνει ότι το είδαν και εκτίμησαν ότι πειθαρχικά δεν είναι ελεγκτέα η στάση του» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Λάμπρος Μπίρδας.

Επίσης, έκανε χρήση του βίντεο για την επίμαχη φάση. «Αυτή η κίνηση κυρία πρόεδρε είναι υβριστική;» αναρωτήθηκε ο Λ. Μπίρδας και αναφέρθηκε στη μίνι σύσκεψη του 4ου με τον διαιτητή. «Τον ενημερώνει κυρία πρόεδρε και ο διαιτητής δεν κάνει τίποτα. Αυτό και τίποτα άλλο» είπε χαρακτηριστικά.

Sports in

Με... βιντεοκλήση στον Παπανικολάου πανηγύρισε ο Ολυμπιακός - Ο Λαρεντζάκης του αφιέρωσε τη νίκη (vid)

Οι παίκτες του Ολυμπιακού έδειξαν για ακόμα μια φορά γιατί είναι οικογένεια, καθώς μετά το τέλος του παιχνιδιού πήραν μέσω Face Time τον Κώστα Παπανικολάου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024