Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Για πειθαρχικό παράπτωμα χάνει Άρη, Ολυμπιακό ο Ουάρντα

Για πειθαρχικό παράπτωμα χάνει Άρη, Ολυμπιακό ο Ουάρντα

Τι χρέωσε στον Αμρ Ουάρντα ο Ράζβαν Λουτσέσκου βγάζοντας τον Αιγύπτιο από το κάδρο για τα ντέρμπι με Άρη και Ολυμπιακό

Τρία διαδοχικά ντέρμπι του ΠΑΟΚ χάνει ο Άμρ Ουάρντα και ο λόγος δεν είναι αγωνιστικός, αλλά πειθαρχικός.

Ο Αιγύπτιος -που δεν είχε συμπεριληφθεί στην αποστολή για το παιχνίδι με την ΑΕΚ- βγαίνει πλέον από το κάδρο και των επικείμενων αναμετρήσεων με Άρη (26/9, 19:00, κύπελλο) και Ολυμπιακό (30/9, 20:30, Super League).

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου άρχισε να μαζεύει ράματα για τη γούνα του Ουάρντα από το περασμένο Σάββατο (22/9). Τότε ο Αιγύπτιος -μετά την προπόνηση κι αφότου αντιλήφθηκε ότι δεν προορίζεται για το αρχικό σχήμα κόντρα στην Ένωση- εκδήλωσε άσχημη συμπεριφορά με γκρίνια και μουρμούρα.

Έτσι, ο Ράζβαν Λουτσέσκου αποφάσισε να τον αφήσει εκτός αποστολής. Την επόμενη μέρα όμως (23/9) ο Ουάρντα δεν εμφανίστηκε στην προπόνηση όσων είχαν κοπεί από την αποστολή.
Έτσι, την Τρίτη 25/9 το πρωί έκανε την έξτρα προπόνηση που έχασε μόνος του, αλλά παράλληλα τιμωρήθηκε σιωπηρά από τον κόουτς, καθώς δεν υπολογίζεται πλέον για τα παιχνίδια της τρέχουσας εβδομάδας με Άρη και Ολυμπιακό.

Η διαχείριση βέβαια είναι θέμα του προπονητή. Ο Λουτσέσκου έκρινε ότι δεν χρειάζεται να στείλει τον παίκτη για απολογία στη διοίκηση, καθώς για τα παραπτώματά του προβλέπονται τιμωρίες από τον εσωτερικό κανονισμό.

Αλλά από την άλλη όμως δε θέλει να ρισκάρει την ενότητα των αποδυτηρίων και έτσι σε πρώτη φάση ο Λουτσέσκου προχώρησε σε μια σιωπηρή τιμωρία ως πρώτη προειδοποίηση.
Θα προπονείται με την ομάδα, αλλά θα είναι εκτός ματς για μια εβδομάδα.

Αν ο Ουάρντα δεν ενσωματωθεί στο γενικό πνεύμα και τη φιλοσοφία του ΠΑΟΚ, δύσκολα θα μείνει στην ομάδα όσο καλός παίκτης και να είναι. Κι αυτό διότι κανείς δεν είναι πάνω από την ίδια την ομάδα και τους κανόνες της.

Και προφανώς δεν ήταν το πρώτο λάθος που έκανε ο Ουάρντα, αλλά υπάρχουν ορισμένα μαζεμένα από το καλοκαίρι που έκαναν τον Λουτσέσκου να πάρει κάποιες μέτρα.

Για τον Ρουμάνο τεχνικό όμως και ένα προσωπικό στοίχημα διαχείρισης ο Αιγύπτιος γιατί ζήτησε να μείνει το καλοκαίρι και θα εξαντλήσει τα περιθώρια να τον εντάξει σωστά στο σύνολο, χωρίς όμως να διαταράξει τις ισορροπίες στην υπόλοιπη ομάδα.

Sports in

Ολυμπιακός: Μια φωτόλουστη χρονιά!

Το μότο των ιθυνόντων είναι «δεν σταματάμε να ονειρευόμαστε».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024